Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία

φωτ. Ethnos
Advertisement

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους κρίθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απολογία του στον ανακριτή. Του επιβλήθηκε εγγύηση 30.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επιστρέφει στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου στη Θεσσαλονίκη, καθώς χθες άλλη κοπέλα κατέθεσε νέα μήνυση εναντίον του. Για αυτή την υπόθεση του ασκήθηκε σήμερα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και θα απολογηθεί αύριο Τρίτη 28 Δεκεμβρίου.

Νέα δίωξη για κακούργημα

Νέα δίωξη για κακούργημα έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε την Κυριακή από 40χρονη γυναίκα, αντιμετωπίζει ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη συνελήφθη εκ νέου και παρόλο που αφέθηκε ελεύθερος από τον ανακριτή μετά την απολογία του, παραμένει στα κρατητήρια.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον ανακριτή για τη νέα υπόθεση. Η καταγγελία που έγινε αφορά για προσωπικές στιγμές μιας κοπέλας την περίοδο 2004 – 2006, στιγμές που βιντεοσκοπήθηκαν και είναι μέχρι σήμερα αναρτημένα τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛΑΣ έχουν βρεθεί βίντεο και φωτογραφίες σε δυο ιστοσελίδες με χιλιάδες προβολές και από τις αρχές θα ερευνηθεί εάν έκανε τις  αναρτήσεις αυτές για χρηματικό όφελος.

Συνολικά σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχουν γίνει τέσσερις καταγγελίες, οι δύο από την κοπέλα που έκανε γνωστή την υπόθεση revenge porn σε βάρος της.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement