Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη του βόλτα με την σύζυγο και τον σκύλο του μετά την… ελευθέρας

Advertisement

Μπορεί οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να διαδέχονται η μία την άλλη, όμως εκείνου δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί του.

Παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει, συνεχίζει να απολαμβάνει τις βόλτες του.

Έτσι μία μέρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ύστερα  από την απολογία του για τη δεύτερη μήνυση που κατατέθηκε για τη διαρροή ροζ βίντεο με συντρόφους του εν αγνοία τους, ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, βγήκε βόλτα με την σύζυγό του, έχοντας μαζί και τον σκύλο τους.

Advertisement

Αποκλειστικές εικόνες με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την σύζυγο του, να είναι πιασμένοι χέρι – χέρι και να  έχουν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, γύρω στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης, μετέδωσε η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψε στο σπίτι του μετά από αρκετές ημέρες στα κρατητήρια.

Οι κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό κακουργήματος, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι το σχετικό βίντεο από την τελευταία υπόθεση, ξέχασε να το… «κατεβάσει».

Advertisement

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «στο σπίτι του, στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή του, οι αστυνομικοί βρήκαν έναν φάκελο, με αρχειοθετημένα και ταξινομημένα αρχεία ερωτικού περιεχομένου, με ερωτικές συντρόφους του, τα οποία είχαν καταγραφεί τα τελευταία αρκετά χρόνια. Προφανώς σκοπίμως και για να αξιοποιηθούν υπέρ του στο δικαστήριο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν προέβη στην διαγραφή αυτών των αρχείων, αν και είχε τον χρόνο και την άνεση, από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση και οι καταγγελίες, μέχρι την σύλληψη του και την έρευνα στο σπίτι του».

Οι Αρχές εξετάζουν δύο προφίλ, από τα οποία αναρτήθηκαν τα ροζ βίντεο. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «το δεύτερο έχει ενεργοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2019 και φαίνεται πως μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν ενεργά και τα δύο».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement