Αλμυρός: Ζημιές προκάλεσε 39χρονος στο σπίτι της γιαγιάς του – Η ποινή που του επιβλήθηκε

Advertisement

Νέα καταδίκη περίμενε έναν 39χρονο χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου που κατηγορούνταν για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης, όταν το μεσημέρι της Τρίτης πήγε στο σπίτι της γιαγιάς και του θείου του (παρά την απαγόρευση από προηγούμενο Δικαστήριο) έκανε φασαρία, φώναζε και τα έκανε… «γυαλιά – καρφιά» σπάζοντας μια τηλεόραση και άλλα πράγματα που βρήκε μπροστά του.

Ο δράστης, που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία και ακούσιες νοσηλείες, κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι ήθελε να πάρει τα πράγματα, να τα πουλήσει, για να αγοράσει αλκοόλ…

Τελικά το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 13 μηνών με αναστολή και διέταξε ακούσια νοσηλεία, ώστε να εξεταστεί από ψυχίατρο που θα κρίνει αν χρίζει νοσηλείας και αν όχι θα αφεθεί ελεύθερος. Το επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της Τρίτης σε χωριό της περιοχής Αλμυρού και ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της ίδια μέρας, μετά από καταγγελία του θείου του στην Αστυνομία.

Advertisement

Ο 39χρονος στις 15 Δεκεμβρίου 2021 είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 3 ετών και δύο μηνών με αναστολή και με όρο να μην μένει στο σπίτι των παθόντων, για την κατηγορία της απλής ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης κατά της γιαγιάς του, απειλή και εξύβριση κατά του θείου του.

Το επεισόδιο έγινε στις 20 Νοεμβρίου 2020, στην ευρύτερη περιοχή Αλμυρού, όταν ο κατηγορούμενος απώθησε βίαια τη γιαγιά του, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο πόδι και στη συνέχεια απείλησε και έβρισε τον θείο του.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement