Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην ΠτΔ

Advertisement

Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ακολούθησαν διαδοχικά: ο Επιστημονικός Αθλητικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΝΙΚΗ» – Victor Artant, το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), το Μουσικό Σχολείο Αθήνας και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

Τηλεφωνική επικοινωνία της ΠτΔ με προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Τηλεφωνική επικοινωνία με προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, πλοιάρχους ελληνικών ποντοπόρων πλοίων και εκπροσώπους της ελληνικής ποντιακής κοινότητας στο Καζακστάν, είχε, με την ευκαιρία του νέου έτους, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Advertisement

Συγκεκριμένα, επικοινώνησε με τους επικεφαλής των επιτηρητικών φυλακίων Στρογγύλης και Διλόφου, τους κυβερνήτες των φρεγατών «ΑΙΓΑΙΟΝ» και «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ» που επιχειρούν στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, τους επικεφαλής της 130 Σμηναρχίας Μάχης στη Λήμνο και της 135 Σμηναρχίας Μάχης στη Σκύρο, καθώς και με τον κυβερνήτη Περιπολικού Ανοιχτής Θαλάσσης Λιμενικού Σώματος «080» που εκτελεί αποστολή επιτήρησης στη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου. Η κυρία Σακελλαροπούλου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και τους ευχαρίστησε για την αφοσίωση με την οποία εκτελούν την αποστολή τους.

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος επικοινώνησε με τους πλοιάρχους των ελληνικών ποντοπόρων πλοίων «EPHESOS» και «ADVENTURE», που πλέουν στον Ατλαντικό και τον Ινδικό Ωκεανό, και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με ήρεμες θάλασσες.

Τέλος, συνομίλησε με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας Πανφίλοβα, στο Καζακστάν, στην οποία διαβιούν σήμερα περίπου 1.000 Έλληνες ποντιακής καταγωγής, και αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement