«Φωτιές» άναψε η συνοδός του υπουργού Παιδείας της Ουκρανίας

Advertisement

Την ώρα που η Ουκρανία βρίσκεται στα πρόθυρα νέας πολεμικής σύρραξης με την Ρωσία η κυβέρνηση του Προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι βρέθηκε σε εσωτερική αναταραχή πριν από μερικές ημέρες.

Αιτία; το προκλητικό ένδυμα της εντυπωσιακής συνοδού του υπουργού Παιδείας και Επιστημών της χώρας.

Σε μια φωτογραφία εικονίζεται ο υπουργός Ιγκόρ Γκαρμπαρούκ έχοντας δίπλα του την Κριστίνα Τισκούν. Οι δύο τους σύμφωνα με τον ουκρανικό Τύπο εκπροσώπησαν το υπουργείο σε επίσημο δείπνο με τον δήμαρχο της πόλης Λβίβ στη Δυτική Ουκρανία στις 26 Δεκεμβρίου.


Η προκλητική για κάποιους ενδυμασία της νεαρής καλλονής με το σχεδόν ακάλυπτο δεξί στήθος προκάλεσε έντονους τριγμούς και κριτική προς την κυβέρνηση.

Advertisement

Ο ουκρανικός Τύπος ισχυρίζεται πως η 27χρονη νομικός είναι στενή συνεργάτιδα του υπουργού και δημόσια υπάλληλος. Η ίδια το αρνείται.

«Δεν είμαι υπάλληλος του υπουργείου παιδείας. Δεν είμαι δημόσια υπάλληλος» υποστήριξε η Κριστίνα Τισκούν.

Ο λογαριασμός της Κριστίνα στο Instgram είναι γεμάτος αισθησιακές φωτογραφίες με την ίδια να αναρωτιέται. «Γενικά το προφίλ μου στο Instagram από μόνο του εμπεριέχει το στοιχείο της πρόκλησης. Το αντιλαμβάνομαι αυτό. Αλλά, απαγορεύεται αυτό;» συμπλήρωσε.

Advertisement

Σε ερώτηση για τον σάλο που προκλήθηκε με το φόρεμα στο επίσημο δείπνο η 27χρονη είπε: «Φόρεσα το φόρεμα για να εκφράσω μια διαμαρτυρία κατά της ανισότητας των φύλων και του σεξισμού».

Προς εκτόνωση της κρίσης ο υπουργός Παιδείας υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή…

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement