Νέα μέτρα – Μπουρνάζι: Μαγαζί με 400 άτομα και μουσική στη διαπασών – Επιστρατεύτηκε μέχρι και διμοιρία ΜΑΤ

Advertisement

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Μπουρνάζι, όταν οι αστυνομικοί που διενεργούσαν ελέγχους για την τήρηση των νέων μέτρων για τον κορονοϊό, διαπίστωσαν πως νυχτερινό μαγαζί ήταν ανοιχτό στις 4:20, πολύ αργότερα από το προβλεπόμενο ωράριο.

Το κατάστημα έπαιζε μουσική, ενώ όπως μετέδωσε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN, εντός διασκέδαζαν περί τα 400 άτομα, σαν να μην υπάρχει πανδημία! Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του καταστήματος κλείδωσαν το κατάστημα για να μην μπορέσουν να εισέλθουν οι αστυνομικοί.

Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετή ώρα και όταν οι αστυνομικοί μπήκαν άρχισαν να βεβαιώνουν πρόστιμα. Ωστόσο τότε ξέσπασε ένταση μεταξύ θαμώνων του καταστήματος και αστυνομικών με αποτέλεσμα να σπεύσει μέχρι και… διμοιρία των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Advertisement

Τελικά η κατάσταση, ηρέμησε, οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμα 5.000 ευρώ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη, 15ημερο λουκέτο στο κατάστημα και βεβαίωσαν 41 πρόστιμα των 300 ευρώ.

Μπαρ παραβίασε τα μέτρα και στην Κυψέλη

Ωστόσο, αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε και στην Κυψέλη. Εκεί οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ένα μπαρ λειτουργούσε στις 3 τα ξημερώματα, με περίπου 100 θαμώνες μέσα. Ακολούθησε έφοδος και βεβαίωση προστίμων σε ιδιοκτήτες και θαμώνες. Και σε αυτή την κατάσταση επιβλήθηκε 15ημερο λουκέτο.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement