Πρωτοχρονιάτικο «δώρο» στους fan από τη Μάιλι Σάιρους – «Έσπασαν» οι τιράντες και έμεινε «τόπλες» στη σκηνή

Advertisement

Αξέχαστο θα μείνει στο κοινό το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι που οργάνωσε ο Πιτ Ντέιβιντσον σε συνεργασία με το NBC στο Μαϊάμι και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη Μάιλι Σάιρους.

Η ποπ σταρ φημίζεται γενικότερα για τις προκλητικές της εμφανίσεις. Ακόμα κι αν αυτή τη φορά, ο σκοπός της δεν ήταν να αναστατώσει τους θεατές, τα κατάφερε έστω και κατά λάθος.

cyrus

Ενώ χόρευε στη σκηνή, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της, οι τιράντες του ασημένιου μικροσκοπικού τοπ που φορούσε ξαφνικά… υποχώρησαν.

Advertisement
miley
mileycyrus
μιλευ

Με μία γρήγορη κίνηση η Μάιλι Σάιρους κατάφερε να καλύψει το γυμνό της στήθος με τα χέρια της, ενώ γύρισε γρήγορα πλάτη στο κοινό, προκειμένου να κρύψει τη θέα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pop Crave (@popcrave)

Αμέσως, προσπάθησε να καλύψει την αμηχανία της στιγμής με ένα εύστοχο σχόλιο: «Τώρα σίγουρα με κοιτάνε όλοι. Έχω την προσοχή σας», φώναξε γελώντας και έτρεξε στα backstage, προκειμένου να αλλάξει το σύνολο, που προκάλεσε το «ατύχημα».

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε τελικά στη σκηνή, φορώντας μονάχα ένα ανοιχτό κόκκινο σακάκι στη θέση του ασημένιου τοπ. Πάντως, αν ήθελε να κρύψει τα σημεία που αποκαλύφθηκαν… δεν πέτυχε τελικά, τον σκοπό της.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement