Ελένη Τσολάκη: Το πρόβλημα υγείας που την έστειλε στο χειρουργείο – «Oι γιορτές ήταν διαφορετικές, να προσέχετε τον εαυτό σας»

Advertisement

Με χαμόγελο και τον γιατρό της στο πλευρό της, η Ελένη Τσολάκη έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram έχοντας πλέον αφήσει πίσω την περιπέτεια υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο. Η παρουσιάστρια του «Open Weekend» είχε γνωστοποιήσει ότι εισήχθη στο νοσοκομείο, κάνοντας ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αναφέρει ότι επρόκειτο για προγραμματισμένο χειρουργείο.

Η Ελένη Τσολάκη δημοσίευσε εικόνα με τον γιατρό της και έγραψε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πιο υπέροχο γιατρό του κόσμου. Είσαι ένας καταπληκτικός γιατρός κ ένας φανταστικός άνθρωπος!!! love you!!!». Μάλιστα, οι followers της έσπευσαν να της ευχηθούν καλή ανάρρωση και της έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους.

 

Advertisement
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki)

Η παρουσιάστρια του Open πόσταρε και μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου γράφοντας στη λεζάντα: «Φέτος οι γιορτές ήταν διαφορετικές, αλλά με το πιο μεγάλο μήνυμα!! Να αγαπάτε τον εαυτό σας, να τον προσέχετε και να τον «προλαβαίνετε». Τότε θα μπορείτε να δώσετε όλη την αγάπη που έχετε μέσα σας και να πάρετε όλη την αγάπη που μπορεί να γίνει η δύναμη σας!!! Γιατί με την αγάπη τα εύκολα γίνονται υπέροχα και τα δύσκολα μεταμορφώνονται σε εμπειρίες!!!»

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki)

Advertisement

Το πρωί της Δευτέρας (3/1) η Ελένη Τσολάκη μίλησε στην εκπομπή «Ηappy Day» για το προγραμματισμένο χειρουργείο της και είπε ότι βρήκε ευκαιρία στις γιορτές να «φροντίσει» τον εαυτό της. «Όλοι γύρω μας περνούν τις δικές τους δυσκολίες. Ένιωσα την ανάγκη να πω κι εγώ πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας. Να δίνουμε τον χρόνο στον εαυτό μας να ξεπεράσει ό,τι είναι να ξεπεράσει. Κι αν μπορεί να λυθεί με μια επέμβαση να το κάνουμε για να αποφεύγουμε τα χειρότερα».

Για τη συμμετοχή του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο Survivor η παρουσιάστρια είπε ότι το γνώριζε και ότι η καρέκλα του στην εκπομπή τον περιμένει όταν επιστρέψει! Η εορταστική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend» που προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένη βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης την πρώτη ημέρα του 2022 στο OPEN.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement