Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι είπε στην απολογία του για τα βίντεο

Advertisement
«Ένιωθα μία διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στις αναρτήσεις»! Όσα είπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε την κατηγορία ότι το 2019 ανήρτησε οπτικοακουστικά υλικά από προσωπικές στιγμές του με τη δεύτερη πρώην σύντροφό του που του έκανε μήνυση.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Star, παραδέχτηκε ότι δημοσιοποίησε τα εν λόγω βίντεο την περίοδο 2014-15 και παράλληλα υποστήριξε ότι στη συνέχεια τα διέγραψε.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία όπως μου αποδίδεται», δήλωσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και να προσέθεσε ότι τράβηξε τα συγκεκριμένα βίντεο με τη συναίνεση της πρώην συντρόφου του.

Advertisement

Ακόμη, είπε ότι η γυναίκα που κατέθεσε την εν λόγω μήνυση «δεν γνώριζε ότι είχε γίνει η ανάρτηση των βίντεο» στο διαδίκτυο.

«Αισθανόμουν πως εκείνη την εποχή ήθελα μία σεξουαλική διέγερση με την ανάρτησή τους. Όλα τα βίντεο που αναρτήθηκαν ήταν το 2014 με 2015. Ένιωθα μία διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στις αναρτήσεις. Τώρα το σκέφτομαι και πικραίνομαι», δήλωσε.

«Ειδικότερα στα δύο επίμαχα αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα πλην όμως, δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών, στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας σε ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία», συνέχισε και συμπλήρωσε:

Advertisement

«Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα […] από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια τους πρώτους μήνες του ίδιου έτους τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα», σημείωσε για τα ίδια βίντεο.

«Δηλώνω ότι έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου και δεν έχω κάνει τίποτα άλλο. Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα», είπε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement