Η επική αντίδραση της Ηλιάδη στην Φάρμα όταν ρωτήθηκε αν είναι έγκυος

Advertisement

Μια απρόσμενη και άκρως προσωπική ερώτηση δέχθηκε η Αγγελική Ηλιάδη από την συμπαίκτρια και φίλη της Μαρία Παπαγεωργίου. Η τραγουδίστρια και αρχηγός για αυτή την εβδομάδα στη Φάρμα είχε την επιθυμία να φτιάξει τηγανίτες. Κάτι που δημιούργησε ερωτηματικά στη συμπαίκτρια της. Η πρωταθλήτρια ελεύθερης πάλης από τα Τρίκαλα, λοιπόν, πλησίασε την Αγγελική Ηλιάδη για να την βοηθήσει και δεν κρατήθηκε, παρά έκανε μια απρόσμενη για την τραγουδίστρια ερώτηση!

«Είσαι έγκυος;» ρώτησε πολύ φυσικά η Μαρία Παπαγεωργίου για να λάβει την επική αντίδραση από την Αγγελική Ηλιάδη με χαμόγελο, «ο Χριστός και η Παναγία»!

«Με την Αγγελική έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά, λέμε τα μυστικά μας. Την ρωτάω και μου απαντάει σε όλα. Μου αρέσει που με εμπιστεύεται. Την αγαπάω πάρα πολύ! Δηλαδή εδώ μέσα είναι το άλλο μου μισό και εάν φύγει δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά σας το λέω», εξομολογήθηκε η Μαρία Παπαγεωργίου στην κάμερα της Φάρμας. «Θα κάνω τα πάντα για να μη φύγει ποτέ από το παιχνίδι και να είμαστε μαζί στο τέλος».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement