Απίστευτο περιστατικό στην Αιτωλοακαρνανία: Βρέθηκαν 50.000 ευρώ σε δοχείο γάλα – Τι απέγιναν

Advertisement

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο χωριό Καραϊσκάκης της Αιτωλοακαρνανίας με πρωταγωνιστές ένα δοχείο γάλα και … 50.000 ευρώ.

Το θέμα παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα από δύο αδέρφια που είχαν μίνι μάρκετ στην περιοχή αποφάσισε να κρύψει 50.000 ευρώ, τους κόπους μια ζωής, σε ένα πλαστικό δοχείο για συλλογή γάλακτος χωρίς, όμως, να πει κάτι στον άλλο του αδερφό.

Στη συνέχεια όμως ένας βοσκός ζήτησε να αγοράσει ένα τέτοιο δοχείο. Ο αδερφός του ανθρώπου που έκρυψε τα χρήματα μη γνωρίζοντας τι περιείχε αυτό, του πούλησε το συγκεκριμένο. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εκεί.

Advertisement

Ο βοσκός στη συνέχεια κάλεσε έναν εργάτη από το κτηνοτροφείο παραδίδοντας του το δοχείο με τα 50.000 ευρώ.

Όταν εκείνος αντίκρισε το μεγάλο χρηματικό ποσό αποφάσισε να μην πει τίποτα αλλά να κεράσει φίλους και γνωστούς σκορπώντας 14.000 ευρώ.

Advertisement

Εντωμεταξύ ο πραγματικός ιδιοκτήτης των 50.000 ευρώ διαπίστωσε ότι έλειπε το δοχείο ακούγοντας τον αδερφό του να του λέει ότι το πούλησε. Για καλή τύχη και των δύο, όμως, η αγοραπωλησία είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας και έτσι ο αγοραστής του δοχείου βρέθηκε.

Τελικά τα χρήματα επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τα 14.000 ευρώ που έγιναν κεράσματα.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement