Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Εισαγγελική παρέμβαση – Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον καθηγητή

Advertisement

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του καθηγητή που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού εν ώρα μαθήματος στην ΑΣΟΕΕ. Κατηγορείται για οικονομικές απάτες, ενώ φέρεται να εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά ανήλικα παιδιά.

Νέες διαστάσεις λαμβάνει ο ξυλοδαρμός καθηγητή εν ώρα μαθήματος στην ΑΣΟΕΕ, καθώς ο ίδιος έχει ανοιχτές υποθέσεις με την Δικαιοσύνη και τον βαραίνουν βαριές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο Mega, ότι ο καθηγητής που ξυλοκοπήθηκε μέσα σε αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι κατηγορούμενος από την περίοδο 2018-2019 για μία υπόθεση απάτης, όπου φαίνεται να παραπλανούσε πολλά άτομα με το τρικ της πυραμίδας.

Δηλαδή, εισέπραττε μεγάλα χρηματικά ποσά, επέδιδε κάποιους τόκους και παρακρατούσε τα ποσά. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο αδίκημα είναι κατηγορούμενος το 2022.

Παρόλα αυτά, καταθέσεις τριών καθηγητών δίνουν ακόμη μία νέα τροπή στην υπόθεση.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο ένας από τους καθηγητές ανέφερε ότι όταν επισκέφθηκε τα γραφεία του ομίλου που είχε δημιουργήσει ο καθηγητής -που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού -στη Ρουμανία διαπίστωσε ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικους.

Παράλληλα, σχετικές αναφορές υπήρξαν και στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Οι αρχές λοιπόν, θεωρούν πως όλο αυτό το πλέγμα των ερευνών συνδέεται με τη σημερινή επίθεση που δέχτηκε ενώ έκανε μάθημα.

Advertisement

Ακόμη, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπουλου, έδωσε εντολή ποινικής έρευνας από εισαγγελικό λειτουργό για την επίθεση που δέχθηκε ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ.

Η Εισαγγελική εντολή για την επίθεση από αγνώστους κατά του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ αφορά τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις. Σύμφωνα με την εντολή της Εισαγγελέως μεταξύ άλλων θα πρέπει να ερευνηθεί αν τελέστηκαν οι αξιόποινες πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της παράνομης βίας.

Σημειώνεται, ότι ο εν λόγω καθηγητής έμεινε στη θέση του μέχρι σήμερα γιατί δεν είχε τελεσιδικήσει καμία από τις δικαστικές έρευνες. Μάλιστα, κατείχε στο παρελθόν θέσεις κρατικές, σε επιτροπές και σε συμβούλια.

Advertisement

Επιπλέον, υπενθυμίζεται, πως δέχθηκε επίθεση σε μέσα σε αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Ακολουθεί βίντεο από την επίθεση που έγινε στον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement