Ο Περικλής Κονδυλάτος για Κουρεντή – Κατσαούνη: «Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν άπλυτο»

Advertisement

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος μίλησε για την αγάπη του στην Καμπάλα, τις αναμνήσεις του από το Survivor, τα χρήματα που πήρε και «έφαγε», αλλά και τη στάση του Βαλάντη στο νέο κύκλο του reality επιβίωσης.

«Είμαι χειμερινός κολυμβητής, στη θάλασσα νιώθω να ξαναγεννιέμαι. Είμαι λάτρης της Καμπάλα, το νερό είναι ιερό, διαβάζω προσευχές εξαγνισμού», εξήγησε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Νοσταλγώ στιγμές από το Survivor. Πληρώθηκα καλά για όσα πέρασα στον Άγιο Δομίνικο, είμαι ευγνώμων. Στο Survivor βρήκα μια νέα οικογένεια το ίδιο τζαζ με την δική μου. Τα χρήματα από το παιχνίδι τα “έφαγα”», αποκάλυψε ο διάσημος σχεδιαστής κοσμημάτων.

Advertisement

«Ο Βαλάντης δεν μπορεί να γίνει Τριαντάφυλλος, είναι ο Τριαντάφυλλος και οι άλλοι. Ο Τριαντάφυλλος δεν επαναλαμβάνεται, είναι ένας και μοναδικός. Η πείνα φέρνει γκρίνια στο παιχνίδι. Μου φαίνεται περίεργο που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου», σχολίασε για τα του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης.

«Τι ωραίο είναι να πας εκεί, να τραβάς αυτό το λούκι και να ερωτευτείς… Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν άπλυτο, δεν μου έχει συμβεί!», είπε για το ειδύλλιο μεταξύ Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη.

«Όλοι οι φίλοι τσακώνονται, είναι ένα δείγμα αληθινής φίλιας», σημείωσε κλείνοντας ο Περικλής Κονδυλάτος αναφερόμενος στη σύγκρουση και την επανασύνδεση που είχε με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement