Heidi Klum: Ραπάρει και χορεύει αισθησιακά… από τη Μύκονο για το Germany’s Next Top Model

Advertisement

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum), μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, δημοσίευσε απόσπασμα από το πρώτο της single που κυκλοφορεί σε συνεργασία με τον διάσημο ράπερ Snoop Dogg. Το «Chai Tea with Heidi» είναι το τραγούδι των τίτλων για την 17η σεζόν του «Germany’s Next Top Model».

«Όταν συζητούσαμε το τραγούδι των τίτλων για την επερχόμενη σεζόν του Germany’s Next Top Model, μου προτάθηκε να ηχογραφήσω το δικό μου τραγούδι. Μου αρέσει να βγαίνω έξω από την comfort zone μου και να προκαλώ τον εαυτό μου, οπότε ήταν κάτι που σίγουρα σκεφτόμουν, αλλά ήξερα ότι υπήρχε μόνο ένα άτομο, με το οποίο ήθελα να τραγουδήσω» ανέφερε η ίδια για τον αγαπημένο της καλλιτέχνη Snoop Dogg.

Στο «Chai Tea with Heidi», η ξανθιά καλλονή τραγουδά στίχους του ρεφρέν, το οποίο είναι από το single «Baby Jane» του Rod Stewart. Παράλληλα, για το βίντεο κλιπ χρησιμοποίησε πλάνα από τα γυρίσματα που είχε κάνει στη Μύκονο για το γερμανικό ριάλιτι μοντέλων πριν από μερικούς μήνες. Φορώντας κοντό μαύρο φόρεμα σε ροκ στυλ που τόνιζε μοναδικά τις αναλογίες της, η Χάιντι πόζαρε και χόρεψε μπροστά στον φακό με τρομερά αισθησιακή διάθεση, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως διαθέτει κορμί που… κόβει ανάσες χωρίς να χρειάζεται τη βοήθεια κάποιου προγράμματος με φίλτρα.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Advertisement

Το Germany’s Next Top Model προβάλλεται στο κανάλι ProSieben και το παρακολουθούν τρία εκατομμύρια τηλεθεατές, γεγονός που θα αποτελέσει τεράστια διαφήμιση για το νησί των Ανέμων, αλλά και για όλη τη χώρα μας. Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του OPEN, τα γυρίσματα κράτησαν περίπου δέκα ημέρες και η παραγωγή είχε 150 άτομα που εργάζονταν πυρετωδώς σε… γερμανικούς ρυθμούς, από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ. Πραγματοποιήθηκαν στις πιο ατμοσφαιρικές τοποθεσίες της Μυκόνου, με την Κλουμ να κλέβει τις εντυπώσεις στον ρόλο της παρουσιάστριας. Κριτής στο γερμανικό GNTM είναι και η ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement