Θανατηφόρο τροχαίο με Ferrari στη Βούλα – Νεκρός ο αδελφός της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού

Advertisement

O αδελφός της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ήταν ο οδηγός της Ferrari, που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα, στη λεωφόρο Καραμανλή. Σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας η γυναίκα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος, πατέρας δύο παιδιών, ενώ κινείτο στη Βούλα έχασε ξαφνικά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του, το οποίο εξετράπη της πορείας του και βγήκε από τον δρόμο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αρχικά προσέκρουσε σε μια πινακίδα της περιφέρειας, ενώ στη συνέχεια έπεσε σε δέντρο και πήρε φωτιά.  Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η συνοδηγός εκτινάχθηκε από το παράθυρο.

Κατερίνα ΜονογιούΠίσω από τη Ferrari ακολουθούσε άλλο ένα αυτοκίνητο με δύο φίλους του που προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο οδηγό. Ο 45χρονος έφερε μόνο ένα έγκαυμα από τη φωτιά, στο πόδι, ωστόσο τα πολλά τραύματα που είχε του στοίχισαν τη ζωή. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο του τροχαίου

Βούλα τροχαίο

Advertisement

Βούλα τροχαίο

Βούλα τροχαίο

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement