Μητέρα Μυριέλλας Κουρεντή για το «ειδύλλιο» με τον Κατσαούνη: «Η Μυριέλλα αν ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα»

Advertisement

«Έκανα δύο γάμους, έρχονταν στη ζωή μου σαν πρίγκηπες. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους μου και τους πρώην συντρόφους μου», δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ενώ εξήγησε ότι «Δεν έκανα οικογένεια γιατί το έβλεπα ως μεγάλη ευθύνη. Θεωρούσα ότι ίσως δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν αισθάνθηκα ποτέ έτοιμη».

«Μέσα στην καραντίνα έχασα τον πατέρα μου. Για εμένα δεν έχει πεθάνει, απλώς έφυγε. Ο μπαμπάς μου είχε άνοια, δε γνώριζε κανέναν, όταν έφευγα από το σπίτι του διαλυόμουν», είπε ακόμη η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε στην εκπομπή της ότι «Η καθεμιά μας που χώρισε, παίρνει την ευθύνη τη δική της και των παιδιών της, σε ό,τι αφορά στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα. Ο καθένας κρίνει για τη δική του περίπτωση και το πρώτο που πρέπει να σκέφτεται δεν είναι η κοινωνία, αλλά τα παιδιά του».

Advertisement

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σχολίασε τα του Survivor μιλώντας στο περιοδικό HELLO, αναφέροντας ότι «Ο Βαλάντης είναι πολύ έντονος, πολλές φορές ήταν απαράδεκτος, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν του ταιριάζει. Στο Survivor έμαθα πολλά για τον εαυτό μου, τα πρέπει και τα θέλω μου. Η σχέση της Μυριέλλας εκτός Survivor είναι καλλιτεχνικής και πνευματικής φύσης. Δε θεωρώ παράλογο να βρίσκεις ένα χαμόγελο για να κρατηθείς».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχτεί στη δουλειά του, λέγοντας ότι «Έχω βιώσει αρκετές φορές λεκτική βία, ενώ και στο Γυμνάσιο είχα περιττά κιλά, πολλά σπυράκια και δεχόμουν λεκτική βία».

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Μουτσινάς για το Survivor.


«Κανονικά δε θα έπρεπε να γίνει ψηφοφορία, χρησιμοποιείστε το ζάπινγκ σωστά. Ούτε ο Βαλάντης δεν περνάει πια καλά. Βγάλτε τον να ηρεμίσει. Ούτε ο Λιανός δεν περνάει πια καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Βαλάντη.

Advertisement

Έντονη ήταν η αντίδραση του Αντίνοου Αλμπάνη που έχει νικήσει τον καρκίνο στην απρεπή συμπεριφορά του Βαλάντη στην Ευρυδίκη.

«Έπεσε, σηκώθηκε, και ξαναπερπάτησε. Και αυτό κανένας δε θα της το στερήσει, ηλίθιε», ανέφερε σε ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή, Εύα, δήλωσε μιλώντας στο περιοδικό YOU ότι «Είμαι υπερήφανη για το παιδί μου, σε όσες δουλειές έχει κάνει δεν έχει ενδώσει σε κανένα κρεβάτι κανενός. Το Γιώργο Κατσαούνη σίγουρα τον συμπάθησε, μόνο π@υ@ν@ δεν την έχουν πει. Την έχουν φάει. Με τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή έκαναν συνέντευξη, τα έφτιαξαν, μετά από λίγο χώρισαν. Δε χρησιμοποιεί τον Κατσαούνη η Μυριέλλα. Η Μυριέλλα αν ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα. Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε και τίποτα άλλο».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement