Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άστοχες οι λέξεις «νέοι» και «ωραίοι» για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ζητώ συγγνώμη

Advertisement
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρέπεμψε τους τηλεθεατές στην ολοκληρωμένη τοποθέτησή της για το ζήτημα του βιασμού της εικοσιτετράχρονης στο χθεσινό «Happy Day» και ζήτησε συγνώμη αν κάτι από όσα είπε παρεξηγήθηκε.

Το ζήτημα του βιασμού της εικοσιτετράχρονης στην Θεσσαλονίκη, πιθανότατα κάτω από την επήρεια υπνωτικών χαπιών, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των πρωινών εκπομπών της Τρίτης 18 Ιανουαρίου. Ανάμεσά τους και το «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σχολίασε το περιστατικό.

Όμως, ο χειρισμός της παρουσιάστριας δεν ήταν αρεστός σε μεγάλη μερίδα των χρηστών των social, οι οποίοι επιτέθηκαν στην παρουσιάστρια ότι θέλησε να «ξεπλύνει» τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού.

Ξεκινώντας σήμερα την εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν.
«Νιώθω την ανάγκη να πω δυο, τρία πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα δεκαπέντε λεπτών προσπαθώντας να παραποιήσουν τα λεγόμενα μου και τα πιστεύω μου. Νομίζω ότι με γνωρίζετε, ξέρετε ποια είμαι, τις απόψεις μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, είμαι γυναίκα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να είμαι με τα θύματα αυτών των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε δολοφονίες γυναικών, έχει ξεσπάσει το #metoo, έχουμε εκμετάλλευση γυναικών» επισήμανε η παρουσιάστρια.

Advertisement

Και συμπλήρωσε: «Κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δευτερόλεπτα του “απορώ πως νέοι και ωραίοι έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια γυναίκα για να συνευρευθούν” θεωρώντας ότι εγώ έτσι προσπαθώ να “ξεπλύνω” και να υποστηρίξω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές τι θα πω και τι πρέπει να πω, αλλά είμαι συναισθηματικά φορτισμένη.
Θέλω να σας πω, κοιτώντας σας στα μάτια, ότι δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δεν θέλω να τους γνωρίσω, δεν θέλω να τους υποστηρίξω και ούτε είχα ποτέ αυτή τη διάθεση. Είμαι απέναντι τους όπως είναι η ελληνική κοινωνία. Και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη, μπορεί να μπει στα social media μου ή στο web tv του σταθμού και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα».

Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε συγνώμη αν η επιλογή λέξεων που έκανε έθιξε κάποιους. «Οι λέξεις “νέοι και ωραίοι” στον προσδιορισμό ενός καταγγελλόμενου βιαστή είχαν μια ατυχή χρήση, ήταν άτυχες και για αυτό ζητώ συγνώμη» είπε η παρουσιάστρια, η οποία επανέλαβε την διαρκή υποστήριξή της προς τα θύματα παρόμοιων ενεργειών.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement