Απίστευτο μποτιλιάρισμα σε όλη την Αθήνα: Έκλεισε η Κατεχάκη- Προβλήματα σε Αττική Οδό και Κηφισίας

φωτ. αρχείου EUROKINISSI
Advertisement

Κλειστή είναι η λεωφόρος Κατεχάκη, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που έφερε και στην Αττική η κακοκαιρία Ελπίς.

Συγκεκριμένα, διακόπηκε η κυκλοφορία στην Κατεχάκη στη συμβολή της με την οδό Κοκκινοπούλου στο ύψος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και στο ύψος της Μεσογείων.

Από πιο νωρίς, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε ορισμένους δρόμους της Αττικής, καθώς το χιόνι άρχισε να πέφτει πυκνό και να το στρώνει σε όλη την Περιφέρεια.

Advertisement

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων:

ΣTHN OΔO ANAΣTAΣEΩΣ (ΠAΠAΓOY) KAI ΣTA ΔYO PEYMATA KYKΛOΦOPIAΣ AΠO TA KOIMHTHPIA ΠAΠAΓOY ΠPOΣ TON YMHTTO.
ΣTH Λ. ΔIONYΣOY KAI ΣTA ΔYO PEYMATA KYKΛOΦOPIAΣ AΠO THN ΠEPIOXH THΣ ANATOΛHΣ (N. MAKPH) ΠPOΣ ΠENTEΛH.
ΣTHN ANΩNYMO OΔO (KAIΣAPIANH) KAI ΣTA ΔYO PEYMATA KYKΛOΦOPIAΣ AΠO TO YΨOΣ THΣ KAΛOΠOYΛAΣ ΠPOΣ YMHTTO.
ΣTHN ΛEΩΦOPO ΠAPNHΘOΣ AΠO TO YΨOΣ TOY TEΛEΦEPIK KAI ΣTA ΔYO PEYMATA.
ΣTHN OΔO ΔIONYΣOY AΠO TO YΨOΣ TOY 414 ΣNEN ΠPOΣ TON AΓ. ΠETPO. KAI
AΠAΓOPEYΣH THΣ KYKΛOΦOPIAΣ TΩN ΦOPTHΓΩN ΣTHN Π.E.O. AΘHNΩN – ΘHBAΣ AΠO TO YΨOΣ TOY ΠPATHPIOY YΓPΩN KAYΣIMΩN CYCLON PEYMA ΠPOΣ ΘHBA.

Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στην εθνική οδό

Η Τροχαία ανακοίνωσε απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας για τα βαρέα οχήματα τόσο στο ρεύμα προς Λαμία όσο και στο ρεύμα προς Αθήνα.

Advertisement

Συγκεκριμένα η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα ισχύει από τον κόμβο Οινοφύτων ενώ στο ρεύμα προς Λαμία η απαγόρευση ξεκινά από την γέφυρα Καλυφτάκη.

Παράλληλα η τροχαία ζητά όλα τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ουρές χιλιομέτρων στην Αττική Οδό

Ουρές χιλιομέτρων στην Αττική οδό στο ύψος της Παλλήνης λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Advertisement

Σύμφωνα με οδηγούς Ι.Χ που κινούνται στη κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα, η κατάσταση είναι απελπιστική και δεκάδες αυτοκίνητα παραμένουν ακινητοποιημένα.

Τα διόδια της Αττικής Οδού έχουν ανοίξει για να διευκολυνθούν οι οδηγοί, ωστόσο η συνεχής χιονόπτωση προκαλεί μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο.

Πώς κινούνται τα ΜΜΜ

Η κακοκαιρία «Ελπίς» προκάλεσε προβλήματα και στις μετακινήσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, διεκόπη η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό προς και από το αεροδρόμιο.

Advertisement

Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.

Επίσης, το τραμ προσωρινά τερματίζει στη στάση Λ. Βουλιαγμένης, λόγω έντονης ολισθηρότητας, ενώ κανονικά μέχρι στιγμής διεξάγονται τα δρομολόγια στον ηλεκτρικό.

Ακυρώνονται δρομολόγια στο τμήμα ΑΘΗΝΑ -ΧΑΛΚΙΔΑ και ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – Α.ΛΙΟΣΙΑ
Ακυρώνονται για σήμερα τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1546,1551,1554,1559 στο τμήμα AΘHNA – XAΛKIΔA και τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 2230, 2231, 2238, 2239, 2246, 2247 στο τμήμα AEPOΔPOMIO – A. ΛIOΣIA, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Advertisement

Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους των Βορείων Προαστίων
Κυκλοφοριακό χάος, καθυστερήσεις και ταλαιπωρία για τους οδηγούς στα Βόρεια Προάστια έφερε η κακοκαιρία Ελπίδα με την έντονη χιονόπτωση που σημειώνεται από νωρίς το πρωί.

Πολλοί οδηγοί παραμένουν ακινητοποιημένοι μέσα στα οχήματά τους ακόμη και για δύο ώρες στην Κηφισιά, τον Διόνυσο και τη Σταμάτα αλλά και στους παραδρόμους της Λεωφόρου Κηφισίας.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία του Τραμ σε όλο το δίκτυο του, με τερματικό σταθμό τη στάση « ΣΥΝΤΑΓΜΑ»σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement