Ελεονώρα Μελέτη – Η απάντηση στον Snik: Εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια

Advertisement

Ο Snik απάντησε στην κριτική που δέχτηκε από μερίδα των media για το νέο τραγούδι του με μια επιθετική ανάρτηση στην οποία αποκάλεσε «σκουπίδια» τους δημοσιογράφους.
Την ανάρτηση του τράπερ σχολίασαν σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στο «Mega Καλημέρα».

«Έβγαλε ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι που λέει πολύ ωραίες λέξεις μέσα και έχει μηνύματα πολύ ωραία και όχι καθόλου σεξιστικά. Κι εμείς είμαστε σκουπίδια οι δημοσιογράφοι που αναφερόμαστε σε αυτά τα τραγούδια που έβγαλε ο Snik» σχολίασε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος δήλωσε πως καμία εκπομπή δεν ζήτησε από τον καλλιτέχνη να εμφανιστεί.

«Βασικά νομίζω ότι κανείς μπορεί να μην τον έχει καλέσει στην εκπομπή του. Μέχρι πρότινος είχε να κάνει με πράγματα τα οποία αφορούσαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θυμάστε κάποια περιστατικά που έβγαινε μπροστά σε κάμερες με ανθρώπους που έσπρωχναν τα μικρόφωνα και από πίσω πήγαινε ο Snik.

Advertisement

Νομίζω ότι μετά από αυτή τη συμπεριφορά καμία εκπομπή δεν θα τον καλούσε. Τώρα, γιατί νομίζει ότι βγάζουμε μίσος και είμαστε σκουπίδια; Μακάρι να είμαστε σκουπίδια, όπως το λέει ο Snik».

Και η Ελεονώρα Μελέτη συμπλήρωσε: «Γιατί να είμαστε σκουπίδια εμείς οι δημοσιογράφοι και να μην είναι σκουπίδια αυτοί οι στίχοι; Ποιοι δημοσιογράφοι είναι σκουπίδια και έχουν εμμονή μαζί του; Και γιατί τους βάζει όλους μέσα στο ίδιο σακί; Κάποιος μπορεί όντως να τον έχει στοχοποιήσει, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή τη μαγκιά.

Αυτό που θέλω να πω στον Snik είναι ότι η μαγκιά πολλές φορές συνοδεύεται και από κάτι άλλο, το οποίο δεν χρειάζεται. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου σαν σκουπίδι και να τη λέω; Ούτως ή άλλως εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια, μεταξύ μας».

Advertisement

Το τραγούδι του Snik και η ανάρτηση – απάντηση στην κριτική που δέχτηκε από μερίδα των media:

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement