Προφυλακίστηκε ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης – Συμπληρωματική δίωξη και για τη σχέση του με ανήλικη babysitter

Απολογία στον ανακριτή του 37χρονου ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022. Ο 37χρονος ιερέας, που συνελήφθη με ένταλμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορείται για τα εξής κακουργήματα: βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Advertisement

Προφυλακίστηκε ο ιερέας από τα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, ύστερα από την απολογία του στον ανακριτή. Οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του είναι συγκλονιστικές, καθώς αποκαλύφθηκε, ότι διατηρούσε σχέση και με τη 18χρονη baby sitter των παιδιών του, και μάλιστα ενώ ήταν και εκείνη ανήλικη.

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του, ο ιερέας που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικου κοριτσιού στα Κάτω Πατήσια.

Συμπληρωματική δίωξη

Ο ιερέας και πατέρας τριών παιδιών ωστόσο. όπως αποκαλύφθηκε, διατηρούσε σχέση και με τη 18χρονη baby-sitter των παιδιών του και μάλιστα ενώ ήταν και εκείνη ανήλικη.

Advertisement

Η μητέρα της 18χρονης κατέθεσε πως είχε κάνει ανήθικη πρόταση και σε εκείνη.

Σε βάρος του ιερέα ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συρροή και πορνογραφικό υλικό κατά συρροή, μετά την αποκάλυψη της σχέση τους και με την 18χρονη με την οποία αντάλλασσαν και φωτογραφίες ερωτικού περιεχόμενου.

Αρνείται το βιασμό

Ο ιερέας, πάντως, στην απολογία του αρνήθηκε πως βίασε την ανήλικη κοπέλα, η οποία κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές πως έζησε ένα εφιάλτη στα χέρια του, επικαλούμενος τα πορίσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Advertisement

Οι αρχές ερευνούν εάν υπάρχουν κι άλλες ανήλικες που έπεσαν θύματα του ιερέα.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement