«Τρελάθηκε» ο Τσιτσιπάς με την Λάκη – Η συμβουλή στην 16χρονη Λαρισαία!

Advertisement

Το ελληνικό τένις δεν έχει μόνο παρόν, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη, αλλά και λαμπρό μέλλον, με την Μιχαέλα Λάκη.

Η 16χρονη βρίσκεται στη Μελβούρνη και αγωνίζεται στο Αυστραλιανό Οπεν, στο επίπεδο των Juniors. Σήμερα μάλιστα πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, με την νεαρή Λαρισαία να φέρνει τούμπα το παιχνίδι με την Ντομίνικα Σαλκόβα (Νο35) και να παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, παροτι βρέθηκε να χάνει με 5-1 στο τρίτο σετ.

Μια νίκη που έκανε περήφανο και τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον Ελληνα τενίστα να υποκλίνεται στην Μιχαέλα Λάκη και να της δίνει μια πολύτιμη συμβουλή για το μέλλον. «Αισθάνομαι περηφάνεια γι’ αυτά τα παιδιά, που βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και προσπαθούν με όλη τους την καρδιά να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Τους γνώρισα, μίλησα μαζί τους και περάσα λίγο χρόνο, όσο μπορούσα φυσικά.

Advertisement

Είναι φανταστικό που μπορούν και βρίσκονται στην ίδια θέση που ήμουν και γω πριν μερικά χρόνια, όταν ερχόμουν εδώ ως junior. Έχουν και αυτοί ένα όραμα που θέλουν να πραγματοποιήσουν. Ο δρόμος είναι μεγάλος, αυτή είναι μόνο η αρχή και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο. Και στη Μιχαέλα που τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής, της εύχομαι να παίζει με θράσος και να το παλεύει σε κάθε ματς», κατέληξε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε στη διοργάνωση ως Νο.6 του ταμπλό, ενώ βρίσκεται στο Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε προημιτελικά ενός Grand Slam, όπου θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Λιβ Χόβδε, Νο. 13 στο ταμπλό και Νο.20 στην παγκόσμια κατάταξη.

Μια σπουδαία πορεία, δείγμα του τεράστιου ταλέντου της Μιχαέλας Λάκη, η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς του τένις, αναμένεται να φτάσει πολύ ψηλά και στην κατάταξη της WTA, όταν αρχίσει να αγωνίζεται στο επίπεδο των γυναικών. Ενα διαμάντι για τον ελληνικό αθλητικό και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement