Οι Αρβύλες, ο Αυτιάς και ο Άδωνης στον χιονιά τού 2017

Advertisement

Αρέσει δεν αρέσει το χιούμορ τού Ράδιο Αρβύλα (σε μεγάλο μέρος χοντροκομμένο, νομίζουμε εμείς, αλλά η υψηλή τηλεθέαση δείχνει την τεράστια αποδοχή από το κοινό), δεν αμφισβητείται ότι είναι φορές που η σάτιρά του πονάει ανυπόφορα. Αυτό έγινε και στο τελευταίο επεισόδιο που οι Αρβύλες σατίρισαν πάλι το αλαλούμ που επικράτησε με την κακοκαιρία.

Ιδιαίτερα τσάκισαν κόκαλα με το βίντεο του 2017 που έδειχνε τον Άδωνη Γεωργιάδη να αποδοκιμάζει άγρια στην εκπομπή τού Γιώργου Αυτιά τον Σύριζα για τον αποκλεισμό αυτοκινήτων στην εθνική οδό, μετά από κακές καιρικές συνθήκες. Κάποια στιγμή, μετά από το πολύ «θάψιμο» και από τους δύο, ο Αυτιάς ρωτάει: «Εσείς θα λύσετε το πρόβλημα;» και ο Γεωργιάδης απαντά: «Δεν θα αφήναμε τον κόσμο να ταλαιπωρείται έτσι».

Την Τρίτη βίντεο του 2017 έδειξε το Ράδιο Αρβύλα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που σε ομιλία του έλεγε ότι με βεβαιότητα ξέρουμε πως η Ελλάδα ταλαιπωρείται από σεισμούς, φωτιές και πλημμύρες, άρα πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι. Όπως ήμασταν τώρα, δηλαδή…

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement