ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι στην «Τούμπα»

Advertisement
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την Super League, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με αυτογκόλ και να ισοφαρίζουν στην επόμενη φάση.

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το «ντέρμπι» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, που διεξήχθη στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Super League, με τα δύο γκολ να σημειώνοντας εντός τριών λεπτών.

Στο 42ο λεπτό, ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε με εσωτερικό φάλτσο φάουλ από τα δεξιά και ο Μπα έκανε το άλμα για να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι αλλά την έστειλε προς τα δίχτυα του Βατσλίκ που δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να προηγηθεί με 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μαντί Καμαρά έκανε ένα σκαστό σουέξω από την περιοχή και η μπάλα βρήκε αποδέκτη τον Τικίνιο, ο οποίος με σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Πασχαλάκη και ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Advertisement

Γεγονός είναι ότι σε δύο στιγμές που αποσυντονίστηκαν οι άμυνες των δύο ομάδων, μπήκαν τα δύο μοναδικά γκολ της αναμέτρησης, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε την πίεση των γηπεδούχων στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως κράτησε σε απόσταση τους αντιπάλους του και απομάκρυνε ορισμένες… επικίνδυνες μπαλιές.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, όμως η αμυντική γραμμή των αντιπάλων τους ήταν πολύ «κλειστή» σε αρκετές περιπτώσεις και δεν κατάφεραν να απειλήσουν όπως θα ήθελαν.

Advertisement

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά μετά το 65ο λεπτό, καθώς οι γηπεδούχοι δεν πίεζαν τόσο έντονα, με αποτέλεσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού να ΄παρουν την μπάλ στα πόδια τους και να κυκλοφορίσουν την μπάλα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, κι έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό και η διαφορά τους στο πρωτάθλημα παρέμεινε στους 9 βαθμούς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (66΄Σίντκλεϊ), Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης (88′ Σάστρε), Κούρτιτς (88′ Σβαμπ), Τσιγγάρας (66′ Μιτρίτσα), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (40′ Ζαμπά), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Advertisement

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπα (46′ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (46′ Λαλά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας (90′ Βρουσάϊ), Αγκιμπού Καμαρά (93′ Βαλμπουενά), Τικίνιο (87′ Ελ Αραμπί).

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement