Άγριος καβγάς SNIK και Light: Θα λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ

Advertisement

Μια άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον SNIK και τον Light στο Instagram, με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν τις τελευταίες μέρες βαριές κουβέντες, αλλά και απειλές.

Μάλιστα, οι δύο τράπερς αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ, δίνοντας ραντεβού σε αγώνα πυγμαχίας.

Την ίδια στιγμή, οι χιλιάδες followers τους – μεγάλη μερίδα των οποίων είναι μικρά παιδιά και έφηβοι – παρακολουθούν τους δύο μουσικούς να προβάλλουν τη βία ως τον τρόπο λύσης των διαφορών τους.

Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο SNIK και ο Light τσακώνονται μέσω των social media, αφού η κόντρα τους μετράει αρκετά χρόνια, ωστόσο, αυτή τη φορά το παρατράβηξαν.

Κατά τη διάρκεια του καβγά τους, οι δύο τράπερς αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς οι οποίοι προωθούν τον ρατσισμό, τον σεξισμό και την ομοφοβία, γεγονός απαράδεκτο σε μια εποχή που δίνονται καθημερινά αγώνες για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων.

«Αρχικά να πω ένα συγνώμη επειδή μας ακολουθούνε και μικρά παιδιά για όλο αυτό το clown fiesta που έγινε εχθές στο Instagram. Σίγουρα δεν θέλω να προμοτάρω την βία μέσω του Instagram μου, αλλά και μερικές φορές η υπομονή έχει τα όριά της. Τώρα για σένα Light, πάμε anytime να βάλουμε γάντια, κανονικά με εισιτήριο να βγάλεις και εσύ τα λεφτά σου αφού έχει βαρέσει η ανεργία κόκκινο και να συμφωνήσουμε και το 50% από τα έσοδα να πάει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό για να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό», λέει σε ένα από τα τελευταία του insta strories ο SNIK.

Advertisement

«Λοιπόν δέχτηκες να το κάνουμε στο ρινγκ, πολύ ωραία. Εμένα αυτό είναι το ψωμοτύρι μου να ξέρεις. Γιατί εκεί που θα σε έδερνα μπροστά σε 20 άτομα και θα με έβλεπαν μόνο 20 άτομα να σου σπάω τα δόντια, τώρα θα με δει όλη η Ελλάδα. Αλλά μην ξεκινήσεις, «να υπογράψουμε συμβόλαια να μην βγει κανένας νοκ άουτ και γίνει ρεζίλι»… Ρεζίλι έχει γίνει ήδη και θα σε κάνω επί 100. Θες το ρινγκ; Θα μαζεύεις τα δόντια σου», του απαντά ο Light.

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά

Πλάνα από την κόντρα τους προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά να ξεσπά και να διερωτάται αν υπάρχουν υπεύθυνοι στο διαδίκτυο για να βάλουν μία τάξη.

«Θέλω να πω κάτι. Στην Αμερική που έχει ξεκινήσει αυτό το είδος μουσικής υπάρχει γκέτο, ρατσισμός, άλλα πράγματα που δεν υπάρχουν εδώ για να μιμούνται λεξιλόγιο και συμπεριφορές. Είναι ένας άλλος τρόπος ζωής εκεί, υπαρκτός, που έτσι γεννήθηκε αυτή η μουσική και είναι άλλη η ζωή μας εδώ. Άσε το λεξιλόγιο. Είναι δυνατόν να επιτρέπονται αυτά; Τους ακολουθούν τα παιδιά. Δεν έχει πλάκα. Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι του youtube στην Ελλάδα; Αυτά λοιπόν τι πρότυπα είναι;… Και κακώς το παίζουμε, γιατί αυτοί μετά ξαναβγαίνουν και λένε. Εγώ δεν το λέω επί προσωπικού, το λέω σε ένα γενικότερο πλαίσιο για τα παιδιά που ακολουθούν», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement