«Ανάρμοστη σχέση»… έφαγε τον πρόεδρο του CNN Τζεφ Ζούκερ

Advertisement

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος του CNN Τζεφ Ζούκερ, καθώς απέκρυψε σχέση με συνάδελφό του.

Τέλος από την καρέκλα του προέδρου του CNN ο Τζεφ Ζούκερ καθώς δεν αποκάλυψε σχέση του με την «πιο στενή συνάδελφό του».

Στο πλαίσιο της έρευνας για τη θητεία του Κρις Κουόμο στο CNN, ρωτήθηκα για μια συναινετική σχέση με την στενότερη συνάδελφό μου, κάποια με την οποία έχω συνεργαστεί για περισσότερα από 20 χρόνια. Αντιλήφθηκα ότι η σχέση εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια. Έπρεπε να το αποκαλύψω όταν ξεκίνησε αλλά δεν το έκανα. Έκανα λάθος. Ως αποτέλεσμα, παραιτούμαι σήμερα» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Ζούκερ.

Η σχέση του

Ο Ζούκερ είχε σχέση με την Allison Gollust, η οποία ήταν εκτελεστική αντιπρόεδρος και επικεφαλής μάρκετινγκ στο CNN, σύμφωνα με τους New York Times με την ίδια να δηλώνει ότι η σχέση της με τον Zucker «άλλαξε κατά τη διάρκεια του κορονοϊού» και πως λυπάται που «δεν το αποκάλυψαν την κατάλληλη στιγμή».

H Gollust, η οποία εργαζόταν στο παρελθόν ως διευθύντρια επικοινωνίας του πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, επιβεβαίωσε τη σχέση με δήλωσή της.

Advertisement

«Ο Τζεφ και εγώ είμαστε στενοί φίλοι και συνεργάτες για πάνω από 20 χρόνια. Πρόσφατα η σχέση μας άλλαξε κατά τη διάρκεια του Covid», είπε.

«Λυπάμαι που δεν το αποκαλύψαμε την κατάλληλη στιγμή. Είμαι απίστευτα περήφανη για τον χρόνο μου στο CNN και ανυπομονώ να συνεχίσω την εξαιρετική δουλειά που κάνουμε καθημερινά», πρόσθεσε.

Πηγή: New York Post

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement