Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μου σκάνε οι αναμνήσεις, οι τελευταίες μας στιγμές και φρικάρω»

Advertisement

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!».

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές με τον θάνατο των γονιών του, στην ερωτική του ζωή και στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Όλοι γνωρίζουν για την αγάπη που τρέφει στον Cooper, τον σκύλο του. Για εκείνον είναι ο φίλος και ο συνοδοιπόρος του: «Κοιτάζω τον σκύλο μου και αναρωτιέμαι αν πάθει κάτι τι θα κάνω! Το λέω εγώ, που έχω υποστεί απώλειες».

Advertisement

«Μου λείπουν πολύ»

Ο ίδιος εδώ και λίγα χρόνια έχει χάσει τους γονείς του. Η απώλεια είναι βαριά και δεν έχει μπορέσει ακόμα να τη διαχειριστεί και να την ξεπεράσει: «Μου σκάνε οι αναμνήσεις, οι τελευταίες μας στιγμές και φρικάρω. Μου λείπουν πολύ…», εξομολογήθηκε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην ατάκα του φίλου του, Σταμάτη, όταν ανέφερε στη μουσική εκπομπή «Δυνατά» ότι ο παρουσιαστής έχει να κάνει 2,5 χρόνια σεξ.

«Ο Σταμάτης με έφερε σε δύσκολη θέση για την αποχή μου από το σεξ. Οι τίτλοι ότι έχω να κάνω 2,5 χρόνια σεξ με έκαναν να ντραπώ».

Advertisement

«Είμαι 2,5 χρόνια μόνος μου. Το απήλαυσα, τώρα νιώθω την ανάγκη να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου», είπε.

Φέτος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρίσκεται στο MEGA και στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, μίας γυναίκας που θαυμάζει απεριόριστα.

«Επέστρεψα στην Ελένη, είναι ανέλπιστο αυτό που ζω. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που όλοι θέλουμε να γίνουμε επαγγελματικά».

Advertisement

Από τους νεότερους παρουσιαστές έχει ξεχωρίσει την Ηλιάννα Παπαγεωργίου, ενώ για τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε χαρακτηριστικά ότι είναι «μορφωμένος, επικοινωνιακός, ευφυής στον αέρα κι έχει την αντίληψη του τι βγαίνει εκτός αέρα».

Θα έμπαινε ποτέ στο Survivor; Ο ίδιος αποκαλύπτει:

«Στο ραδιόφωνο είπα μία ατάκα: «Παναγίτσα μου, σε παρακαλώ, βοήθησε με! Μη με φέρεις στη θέση να πάω στο Survivor!». Πουλάς ένας κομμάτι του εαυτού σου, που δεν θα το εξέθετες υπό άλλες συνθήκες, για τα χρήματα. Παρακαλώ τον Θεό να μη με φέρει σε αυτή τη θέση, αν με φέρει θα το κάνω. Δεν θεωρώ ότι είναι αναξιοπρεπές, είναι ένα αλισβερίσι που δεν θα επέλεγα να κάνω», εξήγησε.

 
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement