Ολόκληρη η απολογία του 23χρονου: Ο διάλογος με την ανακρίτρια και η περιγραφή λεπτό προς λεπτό της δολοφονίας του Άλκη

Advertisement
Η απολογία του 23χρονου αλλοδαπού στην Aνακρίτρια. Τι είπε για την δολοφονία του Άλκη.
Σοκάρουν γιά μία ακόμη φορά οι εικόνες, που περιέγραψε απολογούμενος στην ανακρίτρια, ο 23χρονος αλλοδαπός Χούλιγκαν, που προφυλακίστηκε πρώτος, γιά τη δολοφονία του Αλκη.

Ο 23χρονος, που όπως αποκαλύψαμε ήταν ο άνθρωπος, που βοήθησε τους αστυνομικούς στην έρευνα και «εδωσε» τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή, σόκαρε ακόμη και την ανακρίτρια, όταν είπε μετά τη φονική επίθεση:

«Μπήκαν στο αυτοκίνητο και ήταν σε καλή κατάσταση. ‘Ηταν ευχαριστημένοι. Ο Ο. είπε »τους πήραμε»»!

 Απολογούμενος ο 23χρονος είπε μεταξύ άλλων ότι, από την ομάδα των σκληρών χούλιγκαν, το φονικό όπλο το κρατούσε ο Κ., ενώ ο Β. χτυπούσε με ξύλινο κοντάρι. Για τους υπόλοιπους, λέει πως χτυπούσαν με μπουνιές και πως ο Τ. είχε σφυρί και οι άλλοι λοστούς.

Γιά το φονικό όργανο είπε:

Advertisement

«Σίγουρα τον Κ, τον είδα να χρησιμοποιεί το δρεπάνι, δεν είδα όμως σε ποιο παιδί, είδα τον Β. να βαράει με το ξύλινο κοντάρι, τον Γ. είδα να βαράει μπουνιές, από το σημείο που ήμουν δεν φαινόντουσαν καλά».

Στην απολογία του υποστήριξε ότι, δεν πήρε μέρος στη δολοφονική επίθεση, δήλωσε συντριβή και μετάνοια, ενώ απάντησε και στις 40 ερωτήσεις, που του έθεσε η ανακρίτρια.

Επιπλέον διέψευσε τον συγκατηγορούμενό του Τ., που είπε ότι, αυτός πρότεινε να επιτεθούν στους Αρειανούς και αρνήθηκε ότι, τηλεφώνησε στους άλλους, για να οργανώσει την επίθεση, ισχυριζόμενος ότι, η τελική απόφαση ελήφθη από όλους μαζί.

Advertisement

Σκοπός τους, όπως υποστήριξε ήταν να εκφοβίσουν τους Αρειανούς και πρόσθεσε ότι, ξέφυγε η κατάσταση ως αντεκδίκηση, επειδή στο παρελθόν κάποιοι από τους κατηγορούμενους είχαν χτυπηθεί από Αρειανούς.

Ο 23χρονος επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει στο απολογητικό του υπόμνημα, πως ο ίδιος έμεινε στο αυτοκίνητο, ενώ όταν επέστρεψαν οι άλλοι φαίνονταν χαρούμενοι!

«Ο Ο. είπε «τους πήραμε» και ο Γ. είχε ματώσει στο χέρι.

Και συμπλήρωσε ότι, ο Κ. είπε ότι ξέχασε το δρεπάνι!

Απαντώντας σε ερωτήσεις της ανακρίτριας ο 23χρονος είπε:

Advertisement

Ερώτηση: Από το χρονικό σημείο που βρίσκεται στο σύνδεσμο μετά τον αγώνα βόλεΐ, στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού, ποιος αναφέρει συγκεκριμένα για ένα συμβάν στο Ωραιόκαστρο όπου οπαδοί του Άρη επιτίθενται σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και τι ακριβώς αναφέρει;

Απάντηση: Ο D. ότι έγινε κάτι στο Ωραιόκαστρο, ότι όταν οι δικοί μας, εκεί που βγήκαν οι Αρειανοί, πήγαν δηλαδή να τους χτυπήσουν και κατάφεραν και ξέφυγαν. Εγώ εκείνη την ώρα είχα πάει να φάω, απλώς το συζητούσαμε αυτό, δηλαδή τι θα κάνουμε μετά. Εγώ απλώς άκουγα και έτρωγα.

Ερώτηση: Εσένα ποιος είναι ο ρόλος στο σύνδεσμο;

Advertisement

Απάντηση: Δεν έχω κάποιον ρόλο, απλά έχω κάποιους φίλους και πηγαίνω.

Ερώτηση: Πώς βρέθηκαν τα κλειδιά του συνδέσμου στα χέρια σας; Τα κλειδιά βρέθηκαν τυχαία στα χέρια σας;

Απάντηση: Τα κλειδιά βρέθηκαν τυχαία στα χέρια μου, καθόμασταν στο σύνδεσμο και έφυγα τελευταίος και τα πήρα.

Advertisement

Ερώτηση: Ο Τ. φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι, το βράδυ 31 Ιανουαρίου 2022 στο χρονικό σημείο που ήσασταν στο σύνδεσμο και έγινε αυτό το συμβάν στο Ωραιόκαστρο, ανέφερες στους αστυνομικούς ότι εσύ πρότεινες να επιτευχθεί. Τι έχεις να πείς γι’ αυτό;

Απάντηση: Όχι, σε καμία περίπτωση, απλώς συζητιόταν. Γενικά εκείνη την ημέρα είχα έναν δισταγμό και δεν ήθελα να πάω κάπου.

Ερώτηση: Ο Τ. επίσης ανέφερε ότι εκείνη την ημέρα κάνατε κάποια τηλέφωνα στους μικρούς. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό;

Advertisement

Απάντηση: Δεν έγινε αυτό, δεν πήρα κανένα τηλέφωνο, τα παιδιά που βρισκόμασταν εκεί στο σύνδεσμο ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν παιδιά στην Χαριλάου, απλά κάποιος πέρασε και μας το είπε αυτό.

Ερώτηση: Την τελική απόφαση να πάτε στο Χαριλάου ποιος την πήρε;

Απάντηση: Όλα τα άτομα μαζί το αποφάσισαν, θυμάμαι τον Ν. και τον Β.

Advertisement

Ερώτηση: Πώς αποφασίστηκε με ποια αυτοκίνητα θα πάτε και ποιος θα μπει σε ποιο αυτοκίνητο;

Απάντηση: Ήταν κανονισμένο. Αποφασίστηκε να μπουν σε κάθε αυτοκίνητο γνωστοί με τους γνωστούς, δηλαδή εγώ με τους φίλους μου στο δικό μου αμάξι, στο δεύτερο αυτοί που είναι φίλοι μεταξύ τους, και στο τρίτο αυτοκίνητο επίσης το ίδιο.

Ερώτηση: Μπορείτε να μου διευκρινίσετε το κανονισμένο που αναφέρετε παραπάνω;

Advertisement

Απάντηση: Αποφασίσαμε να μπω εγώ μπροστά γιατί ξέρω ανατολικά την περιοχή, προς τα εκεί μένω. Οι Αρειανοί συνηθίζουν να αφήνουν δύο άτομα μπροστά στο γήπεδο και πίσω κρυμμένα είναι άλλα άτομα που εμφανίζονται ξαφνικά αν συμβεί κάποιο επεισόδιο.

Έτσι αποφασίστηκε να μην περάσουμε από κεντρικούς δρόμους. Αποφασίστηκε να με ακολουθούν οι άλλοι χωρίς συγκεκριμένη σειρά.

Ερώτηση: Ποιος ήταν ο σκοπός σας;

Απάντηση: Ο σκοπός ήταν για μένα τουλάχιστον, να επιβληθούμε στους άλλους. Αν πετυχαίναμε κάποιον Αρειανό, θα κατεβαίναμε και θα τρέχαμε για να τους φοβίσουμε.

Advertisement

Ερώτηση: Γενικά όμως ο σκοπός ποιος ήταν, έστω των υπολοίπων;

Απάντηση: Ο σκοπός ήταν ο εκφοβισμός. Θα κατεβαίνουμε δηλαδή και θα τους τρομάζαμε.

Ερώτηση: Για όπλα τι είπατε;

Απάντηση: Τίποτα. Ο καθένας ξέρει τι θέλει να έχει και τι έχει.

Advertisement

Ερώτηση: Γιατί ξέφυγε η κατάσταση; Είπατε κάτι διαφορετικό μετά;

Απάντηση: Δεν ξέρω, πραγματικά, δεν το συζητήσαμε μετά. Υποθέτω ότι ένας λόγος είναι ότι κάποια άτομα από τους κατηγορούμενους χτυπήθηκαν στο παρελθόν από Αρειανούς. Σίγουρα είναι ο Κ., αλλά σχεδόν όλοι απ’ όσο ξέρω.

Ερώτηση: Την ώρα που ήσασταν στα αυτοκίνητα κατευθυνόμενοι προς τη Χαριλάου μιλήσατε στα τηλέφωνα μεταξύ σας, δηλαδή τα άτομα που ήσασταν στα τρία αυτοκίνητα;

Απάντηση: Όχι, δεν μιλήσαμε ούτε μεταξύ μας πως ήμασταν τρία αυτοκίνητα, ούτε εγώ τουλάχιστον άλλους. Άλλωστε εγώ δεν είχα κινητό. Το είχα αφήσει στο σύνδεσμο. Απλώς το άφησα εκεί γιατί φορτίζω κιόλας εκείνη την ώρα και είχα σκοπό να ξαναγυρίσω.

Ερώτηση: Όταν φτάσατε στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Γαζή, γιατί σταματήσατε;

Απάντηση: Σταματήσαμε γιατί ο Ν., μας είπε ότι στο σημείο υπήρχε μια περίεργη πεντάδα ατόμων και μπορεί να είναι αρειανοί.

Ερώτηση: Γνωρίζετε για αυτούς ότι έχουν κάνει κάτι ή σταματήσατε απλώς επειδή σας φάνηκε περίεργη η πεντάδα;

Απάντηση: Οχι, δεν ξέραμε κάτι άλλο για αυτούς. Σταμάτησα επειδή ο Ν. μου είπε ό,τι σας είπα παραπάνω.

Ερώτηση: Οταν σταμάτησες εσύ, τι έγινε με τα άλλα αυτοκίνητα;

Απάντηση: Όταν σταμάτησα εγώ αμέσως σταμάτησε και το Renault Clio. Το Πόλο, πριν σταματήσω εγώ, είχε στρίψει στην οδό Γαζή.

Ερώτηση: Τι έγινε αφότου σταμάτησε το αυτοκίνητό σου;

Απάντηση: Κατεβαίνουν τρία άτομα και τον ρωτήσανε τι ομάδα είναι.

Ερώτηση: Εσείς τι κάνετε εκείνη την ώρα;

Απάντηση: Εγώ ήμουν μέσα στο αμάξι, βγήκα απ’ το αμάξι όταν ξεκίνησαν να μαλώνουν μεταξύ τους οι δύο πλευρές, δηλαδή όταν άρχισαν να πέφτουν κλωτσίδια.

Ερώτηση: Χτύπησαν δηλαδή, ήταν και τα παιδιά; Πώς;

Απάντηση: Χτύπησαν και τα παιδιά, αυτούς που ήταν εκεί, με τα χέρια, κλωτσιές, ένα κράνος.

Ερώτηση: Ποιοι επιτέθηκαν πρώτοι;

Απάντηση: Σίγουρα ήτανε ο Ν., είδα και τον Τ. Ο., όμως ουσιαστικά ξεκίνησαν όλοι μαζί. Πρώτα βγήκαν οι δικοί μου από τα δύο αυτοκίνητα στην πλατεία. Ταυτόχρονα με τους δικούς μου στο αυτοκίνητο, βγήκαν κι αυτοί από το Πόλο και τελευταία στιγμή που βγαίνουν απ’ το δικό μου αυτοκίνητο και από το Πόλο, εγώ παρατηρώ, καθισμένος στο αυτοκίνητο, τα τέσσερα άτομα που έβγαιναν. Από το δικό μου αυτοκίνητο ο Γ. βγήκε με τα χέρια, αλλά γνώριζα ότι είχε μαχαίρι πάνω του. Ο Τ. και ο D., όταν βγήκαν απ’ το αυτοκίνητο βγήκαν με τα χέρια. Άτομα που βγήκαν απ’ το polo είχαν μαχαίρια και ένα στυλιάρι.

Ερώτηση: Το δρεπάνι ποιος το κρατούσε; Είδες;

Απάντηση: Το κρατούσε ο Κ., τον είδα.

Ερώτηση: Ποιος ρώτησε τα παιδιά τι ομάδα είναι;

Απάντηση: Δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ο Ν.

Ερώτηση: Τι σας απάντησαν;

Απάντηση: Μας απάντησαν «Αρειανάρα ρε».

Ερώτηση: Μπορείς να μας πεις ποιος συγκεκριμένα έκανε τι;

Απάντηση: Σίγουρα τον Κ., τον είδα να χρησιμοποιεί το δρεπάνι, δεν είδα όμως σε ποιο παιδί, είδα τον Β. να βαράει με το ξύλινο κοντάρι, τον Γ. τον είδα να βαράει μπουνιές, από το σημείο που ήμουν δεν φαινόντουσαν καλά.

Ερώτηση: Τα δύο παιδιά που έτρεξαν τα κυνήγησε κανείς;

Απάντηση: Νομίζω ένα άτομο, αλλά δεν ξέρω ποιος.

Ερώτηση: Εσύ πότε βγήκες απ’ το αυτοκίνητο;

Απάντηση: Εκείνη την ώρα που έτρεξαν τα δύο παιδιά στην Πλαστήρα, ήμουν ήδη όρθιος έξω από το αυτοκίνητο. Βγήκα όταν ξεκίνησε η φασαρία, δηλαδή το ξύλο. Τους είδα. Πήγα να πάω προς τα πάνω τους δηλαδή τα παιδιά, τους αρειανούς που έτρεχαν να φύγουν, όμως ξέχασα να βάλω χειρόφρενο στο αμάξι και γύρισα πίσω. Στη συνέχεια βγαίνω πάλι έξω και βλέπω άλλα άτομα, που υπέθεσα ότι ήταν αρειανοί, να έρχονται από την Παπαναστασίου προς τα πάνω.

Ερώτηση: Μετά τι έγινε;

Απάντηση: Όταν είδα τους αρειανούς να έρχονται, εγώ αρχίζω να φωνάζω στα άτομα που ήταν στη συμπλοκή «πάμε πάμε».

Ερώτηση: Εσείς εκείνη την ώρα καταλάβατε ότι τα άτομα βιαιοπραγούσαν άσχημα στα παιδιά;

Απάντηση: Ναι, το κατάλαβα λίγο, φαινόταν άγρια εικόνα. Δεν άκουσα τον Καμπανό.

Ερώτηση: Τι εννοείς λέγοντας άγρια εικόνα;

Απάντηση: Δεν σταματούσαν, χτυπούσαν αλλεπάλληλα με τα χέρια και με ό,τι είχαν. Ήταν όλοι πάνω σε έναν και άλλοι πάνω σε άλλον και χτυπούσαν. Εγώ βέβαια εκείνη την ώρα είχα το νου μου κυρίως στα άτομα που ανέβαιναν. Στη συνέχεια εγώ μπήκα στο αμάξι και περιμένω τους άλλους να έρθουν.

Ερώτηση: Σου επιδεικνύονται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή τα δύο βίντεο που προέρχονται από ιδιώτες. Ποια άτομα αναγνωρίζεις στα βίντεο;

Απάντηση: Στο πρώτο βίντεο αναγνωρίζω τον τελευταίο που έρχεται και κάθεται στη θέση του συνοδηγού, τον Γ., που φαίνεται καλά και να χτυπάει κάποιον στο ίδιο βίντεο. Από τα τρία άτομα που φαίνεται να κατευθύνονται προς τα οχήματά μας σε πρώτο χρόνο, τα δύο πηγαίνουν στο clio, αλλά δεν μπορώ να αναγνωρίσω από την επισκόπηση του video. Αυτός που φοράει ανοιχτόχρωμο παντελόνι είναι που κάθεται στα πίσω καθίσματα του οχήματός μου. Στο δεύτερο βίντεο φαίνομαι να είμαι ήδη στη θέση του οδηγού. Επίσης, στο ίδιο βίντεο στην αρχή φαίνονται δυο άτομα να τρέχουν τα σκαλιά της οικοδομής επί της οδού Γαζή στην οδό Σεφέρη, που βρίσκεται το Πόλο και λογικά κατευθύνονται σε αυτό.

Ερώτηση: Αφού μπήκατε όλοι στο αυτοκίνητο, τι εκτυλίσσεται μετά, τι λέτε μεταξύ σας ή έστω με τηλέφωνα;

Απάντηση: Μπήκαν στο αυτοκίνητο και ήταν σε καλή κατάσταση.

Ερώτηση: Τι εννοείς σε καλή κατάσταση;

Απάντηση: ‘Ηταν ευχαριστημένοι. Ο Ο. είπε «τους πήραμε». Οι άλλοι δύο μου έδιναν κατευθύνσεις πού θα πάμε. Ο Γ. είχε ματώσει στο χέρι.

Ερώτηση: Πώς σου έδιναν κατευθύνσεις αφού εσύ είπες την ξέρεις την περιοχή;

Απάντηση: Ολοι είμαστε από ανατολικά. Μου έλεγαν «φύγε φύγε».

Ερώτηση: Οσο βρισκόσασταν στο αμάξι τι άλλο είπατε;

Απάντηση: Δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο, συζητήσαμε μόνο για το χέρι του Γ. και πού θα παρκάρουμε το αυτοκίνητο. Κινήθηκα προς την Τούμπα. Ο Τ. ήταν μαζί μου. Τον Τ. τον πήρα μαζί μου γιατί είχε το κινητό του μαζί και ήθελα να συνεννοηθώ. Ο Κ. μου είπε «έκανα μαλακία, άφησα το δρεπάνι εκεί».

Ερώτηση: Κ. και Τ. σε τι κατάσταση ήταν;

Απάντηση: Δεν πρόσεξα.

Ερώτηση: Είχαν αλλάξει ρούχα;

Απάντηση: Νομίζω είχαν αλλάξει, δεν είμαι σίγουρος.

Ερώτηση: Μετά πού κατευθύνθηκες;

Απάντηση: Πήγα να πάρω το αμάξι που το είχα αφήσει στην Τούμπα. Με πέταξε εκεί μεγάλος που δεν θέλω να πω το όνομά του. Και δεν έχει σχέση με το περιστατικό. Μετά πήγα σπίτι μου κατευθείαν.

Ερώτηση: Κατά το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ως τη σύλληψή σου μίλησες με κανέναν;

Απάντηση: Όχι, με κανέναν, το πρωί πήγα στη δουλειά και μόλις επέστρεψα το πρωί με συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Ερώτηση: Ποιους από τους συγκατηγορούμενούς σου ξέρεις και τι σχέση έχετε;

Απάντηση: Είμαι πολύ καλός φίλος με τον Τ. και τον Γ.. Τον Β. και τον Κ. τους γνώρισα πρόσφατα. Το Χ. τον γνωρίζω από πολύ παλιά, μιλάμε μια φορά στις δύο βδομάδες, δεν έχουμε συχνές επαφές. Το ίδιο και με τον Σ. Αυτοί οι δύο είναι κολλητοί. Τον Β. τον ήξερα απλά, είχαμε αράξει κάποιες φορές. Τον οδηγό του τρίτου αμαξιού δεν ξέρω, μόνο ότι έχει κάποια σχέση με το Ωραιόκαστρο.

Ερώτηση: Θέλετε να προσθέσετε κάτι άλλο;

Απάντηση: Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τα γεγονότα και έχω μετανιώσει ειλικρινά για τις πράξεις μου. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προκαλέσω αυτό το κακό που τελικά προκλήθηκε. Εξαιτίας αυτής μου της μεταμελείας προσπάθησα να βοηθήσω τους αστυνομικούς, κατά το διάστημα που ήμουν κρατούμενος, να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση, για να βρεθεί ποιος έχει κάνει αυτή την ιστορία».

Βαρύ το κατηγορητήριο

«Θέλατε να σκοτώσετε και τους τρεις»! Οχι μόνον τον Αλκη, αλλά και τους δύο φίλους του είχαν σκοπό, να σκοτώσουν οι Χούλιγκανς, που κατηγορούνται για τη δολοφονική επίθεση, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος φοιτητής Αλκης Καμπανός και τραυματίστηκαν οι φίλοι του.

Αυτό αναφέρει το βαρύ το κατηγορητήριο της ανακρίτριας,, εναντίον των 11 κατηγορουμένων, γιά τη δολοφονία του Αλκη.

Και οι 11 αντιμετωπίζουν ακριβώς τις ίδιες κατηγορίες, καθώς δεν εξειδικεύεται ο βαθμός συμμετοχής του καθενός.

Αναφέρει:

«Κατευθείαν τους ρωτήσατε ποιας αθλητικής ομάδας είναι οπαδοί και στο άκουσμα της παραδοχής τους, ότι υποστηρίζουν την ομάδα του Άρη, χωρίς να προηγηθεί οποιαδήποτε λεκτική αντιπαράθεση, όλως αιφνιδίως επιτεθήκατε σε αυτούς, χτυπώντας τους με σφοδρότητα με τα μαχαίρια, τα πτυσσόμενα κλομπ, τους μεταλλικούς σωλήνες, λοστούς και το αναδιπλούμενο δρεπάνι. Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση των ως άνω καταφέρατε πολλαπλά χτυπήματα στον Αλκιβιάδη Καμπανό προκαλώντας σε αυτόν τραύμα στην πρόσθια επιφάνεια του δεξιού μηρού, δύο τραύματα στην εξωτερική επιφάνεια του αριστερού μηρού, ρωγμώδες κάταγμα κρανίου στην ινιακή χώρα και στον κρανιακό βόθρο και υπαραχνοειδή αιμορραγία, εκ των οποίων τραυμάτων επήλθε ο θάνατος του.»

«Επιπλέον έχοντας συναποφασίσει να τελειώσετε το έγκλημα της ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και σε βάρος των υπολοίπων ατόμων αρχίσατε να εκτελείτε την αξιόποινη αυτή πράξη. Ειδικότερα επιτεθήκατε και στον Άγγελο Βογιατζόγλου και παρότι προσπάθησε να προστατευτεί με κράνος που τοποθέτησε στο στήθος του, καταφέρατε πολλαπλά χτυπήματα σε αυτόν αρχικά με μαχαίρι, καθώς τον μαχαιρώσατε τρεις φορές στο αριστερό πόδι άλλος από εσάς τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι και ενώ αυτός προσπαθούσε να σας αποφύγει και να προστατεύσει τον φίλο του Αλκιβιάδη, που κατά τη χρονική εκείνη στιγμή τον χτυπούσαν 4 από εσάς, άλλοι τρεις τον κρατήσατε και τον χτυπήσατε με μένος στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να λιποθυμήσει, ενώ ταυτόχρονα άλλος από εσάς που κρατούσε μαχαίρι τον χτύπησε με αυτό στο δεξί του πόδι.

»Παρότι είχατε συναποφασίσει να τον σκοτώσετε και καταφέρατε τα ανωτέρω περιγραφόμενα αλλεπάλληλα χτυπήματα σε αυτόν η πράξη σας δεν ολοκληρώθηκε, όχι από δική σας βούληση αλλά διότι διακομίστηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

»Αναφορικά δε με τον Δημήτριο Κοσκινά, παρότι προσπάθησε να διαφύγει έχοντας συναποφασίσει να τον σκοτώσετε, καταφέρατε ενώ έτρεχε να τον χτυπήσετε με σφοδρότητα με το δρεπάνι στον αριστερό γλουτό, πλην όμως δεν ολοκληρώσατε την πράξη αυτή, όχι από δική σας βούληση, αλλά διότι αυτός κατάφερε τρέχοντας να αποφύγει περαιτέρω θανάσιμα χτυπήματα από εσάς και διακομίστηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε. Μετά δε τις ανωτέρω πράξεις σας επιβιβαστήκατε τάχιστα και συντονισμένα στα ανωτέρω αναφερόμενα αυτοκίνητα με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement