Στέλιος Διονυσίου: «Έχω πληγωθεί από αυτή τη δουλειά, υπάρχει πολλή ψευτιά»

Advertisement

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και ο Κώστας Τσουρός συνάντησαν το Στέλιο Διονυσίου, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του και τον αδερφό του, Άγγελο, το διαζύγιό του, τη νέα σχέση στη ζωή του, αλλά και τα δημοσιεύματα που τον στεναχώρησαν.

«Ξεκινήσαμε στο “Περιβόλι τ ‘ουρανού” με τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Πίτσα Παπαδοπούλου και την Ελεάννα Παπαϊωάννου. Στις 14 Φεβρουαρίου θα είμαστε για μια βραδιά στο “Παλλάς” με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Κώστα Καραφώτη και την Έλλη Κοκκίνου», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής για όσα κάνει στα επαγγελματικά του αυτή την περίοδο.

«Είμαι ερωτευμένος, οι ερωτευμένοι γιορτάζουμε κάθε μέρα», ξεκαθάρισε αναφερόμενος στην επερχόμενη γιορτή των ερωτευμένων, ενώ μίλησε και για τη γνωριμία του με τη σύντροφό του.

«Με την σύντροφό μου την Αγνή γνωριστήκαμε σε μια audition, μετά από 2-3 χρόνια συνεργασίας αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Μετά το χωρισμό μου ήμουν αρκετά χρόνια μόνος μου», είπε.

Advertisement

Περιγράφοντας το πώς βίωσε το χωρισμό από τη σύζυγό του, ο Στέλιος Διονυσίου είπε ότι «Είμαι πολύ “Σουηδός”, χωρίσαμε και μέναμε μαζί λόγω των παιδιών. Μετά έφυγαν από την Ελλάδα και πήγαν στην Αγγλία. Η Μαριλίτα είναι η μητέρα των παιδιών μου, τη θεωρώ αδελφή μου, είναι φίλη και με τη σύντροφό μου».


Σχετικά με την απομάκρυνσή του από τα φώτα της δημοσιότητας, ο ίδιος εξήγησε ότι «Δεν είχα αποσυρθεί. Έχω πληγωθεί από αυτή τη δουλειά, εγώ είμαι πιο ρομαντικός. Υπάρχει πολλή ψευτιά, πισωμαχαιρώματα, δεν μου αρέσουν. Πολλές φόρες λέω πως δεν ταιριάζω ως χαρακτήρας σε αυτή τη δουλειά».

«Κάποτε διάβαζα δημοσιεύματα και στεναχωριόμουν, με έπιανε το στομάχι μου. Στο Twitter υπάρχει πολλή χολή, δεν μπαίνω. Είχαν γράψει για το χωρισμό μου. Ήρθαν τα παιδιά μου και μου είπαν πως έλεγαν άλλα παιδιά ότι χωρίζουμε, επειδή είχαν ακούσει κάτι», πρόσθεσε σχετικά με δημοσιεύματα που του έχουν προκαλέσει στεναχώρια.

Advertisement

«Στο σπίτι τραγουδούσα μόνο όταν έλειπε ο πατέρας, από ντροπή και σεβασμό. Μια φορά με κρυφάκουσε και ήθελα να πεθάνω. Μετά με έπιασε και μου είπε ότι το έχω, αλλά θέλω δουλειά και ότι όταν θα ασχοληθώ θα με βοηθήσει. Είχαμε τραγουδήσει με τον μπαμπά μου λίγους μήνες πριν “φύγει”. Δεν ήθελα με τίποτα, σηκωτό με πήγαν. Όταν με άκουσε ήταν δακρυσμένος», είπε για τον πατέρα του, τον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου.

«Από τον πατέρα μου έχω πάρει τον λόγο μου, όταν τον δίνω τον τηρώ. Ο μπαμπάς μου έβαζε πρώτα τα παπούτσια και μετά το παντελόνι, για να μην τσαλακωθεί. Είχε δουλέψει και μικρός σαν ράφτης και ήξερε τα υφάσματα. Έφτιαχνε το μαλλί και όταν κάποιος πήγαινε να του πετάξει λουλούδια έλεγα ότι θα πάθει υστερία», πρόσθεσε.

«Δεν είχα ποτέ κόντρα με τον Άγγελο. Τον σέβομαι γιατί ο Άγγελος μας μεγάλωσε, είναι πατρική φιγούρα, δεν του έχω αντιμιλήσει ποτέ», είπε τέλος, αναφερόμενος στη σχέση του με τον αδερφό του, Άγγελο.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement