Η Άννα Ζένιου «σπάει» τη σιωπή της – Είναι τελικά ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά;

Advertisement

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Αλέξη Παππά να είναι ζευγάρι με την Άννα Ζένιου, τη φιναλίστ του «The Bachelor».

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς ταξίδεψε πρόσφατα και στην Κύπρο και βγήκε με τη νεαρή κοπέλα.

Το πρωί της Τετάρτης (16/2), η κάμερα του «Πρωινού» βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συνάντησε την Άννα που ήρθε στην Ελλάδα.

Advertisement

Η ίδια μίλησε για τον Bachelor και σχολίασε την ανάρτηση της Αθηνάς New York, μέσω της οποίας επιβεβαίωνε ότι έχει χωρίσει με τον Αλέξη Παππά.

Είπε συγκεκριμένα:

«Έχω κάποια επαγγελματικά σχέδια και βρίσκομαι στην Ελλάδα καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά και δεν νομίζω ότι κάποιος μέσα από αυτές τις φωτογραφίες βγάζει συμπέρασμα ότι είμαι μαζί με τον Αλέξη Παππά. Έχουμε επαφές με τον Αλέξη σε ανθρώπινο επίπεδο.

Είδα την ανάρτηση της Αθηνάς New York, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν έχω και καθαρή εικόνα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Αθηνά είναι στην Αμερική και ότι δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ασχολήθηκα καθόλου. Γενικά στη ζωή μου δεν κάνω πισωγυρίσματα. Ίσως να είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα και ο Αλέξης διάλεξε την Αθηνά.

Advertisement

Όταν είσαι μήνες μαζί με έναν άνθρωπο και ζεις έντονες στιγμές θέλεις να μάθεις για αυτόν αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν συζητήσαμε για την Αθηνά και το Bachelor με τον Αλέξη. Δεν ήθελα να μάθω».

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο Αλέξη και Άννας στην Κύπρο

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement