Έκκληση της μάνας του επιχειρηματία στους απαγωγείς…

Advertisement

Η αγωνία στην οικογένεια του 40χρονου επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων στο Μενίδι και πατέρα δύο μικρών παιδιών, έχει χτυπήσει κόκκινο.

Έχουν περάσει κοντά δύο μήνες από την ημέρα που έπεσε στα χέρια των απαγωγέων του και δεν υπάρχει κανένα νέο για την τύχη του.

Η μητέρα του Όλγα, αφήνει μία κραυγή απόγνωσης. Κάνει έκκληση ανθρωπιάς στους απαγωγείς του, για να επικοινωνήσουν με την οικογένεια.

Απευθυνόμενη στους ίδιους, η Όλγα Κυπαρίσση, λέει:

«Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την στήριξη και την διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα».

Advertisement

Οι απαγωγείς αφού επικοινώνησαν τουλάχιστον τέσσερις φορές με την οικογένεια του θύματος, μέσω εφαρμογής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων, μείωσαν στο μισό τα λύτρα. Το ποσό που ζητούν τώρα έπεσε, από τα δύο, στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Το χρονικό της απαγωγής…

Όλα έγιναν τα ξημερώματα  της  29ης Δεκεμβρίου, όταν ο επιχειρηματίας επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο για φαγητό στο σπίτι του στο Ντράφι. Οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι και του επιτέθηκαν.

Αργότερα, έξω από τον οικισμό Φοίνικας στα Σπάτα, εντοπίστηκαν καμένα τα δύο οχήματα που φέρεται να είχαν χρησιμοποιήσει. Το ένα ήταν κλεμμένο και το άλλο ανήκε στο θύμα. Η αστυνομία οδηγήθηκε στην εκτίμηση πως κατά την απαγωγή έδρασαν δύο ομάδες. Εκείνη που τον παρακολουθούσε και ενημέρωσε το πότε έφυγε από το εστιατόριο και η επιχειρησιακή ομάδα αποτελούμενη από τουλάχιστον πέντε άτομα που προχώρησε στην αρπαγή του.

Advertisement

Διαβάστε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement