Γλυκά Νερά: Ντοκιμαντέρ η δολοφονία της Καρολάιν – Για πρώτη φορά μιλά η γειτόνισσα του ζευγαριού

Advertisement
Ντοκιμαντέρ για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά παρουσίασε βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός. Μια υπόθεση που απασχόλησε και τη βρετανική κοινή γνώμη λόγω της καταγωγής της άτυχης κοπέλας.

Η είδηση ωστόσο στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, διάρκειας 90 λεπτών, είναι ότι μιλάει για πρώτη φορά «on camera» η γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία είχε καθημερινές επαφές μαζί τους και περισσότερο με την άτυχη κοπέλα. Μάλιστα, η εν λόγω γυναίκα υπήρξε αὐτήκοος μάρτυρας της δολοφονίας.

Περιγράφει το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο την ημέρα της δολοφονίας. «Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Αλλά δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάγομαι από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξυπνάω τον σύζυγό μου. Πάνω στον πανικό μου να ντυθώ, κλείνω το τηλέφωνο. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο στη συνέχεια, το σηκώνει και τον ακούω να φωνάζει…», αναφέρει.

Στο ντοκιμαντέρ επισημαίνει επίσης…. «Ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη».

Μιλάει και για την Κάρολαϊν λέγοντας χαρακτηριστικά…«Η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ. Δεν μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο, γιατί ζει μέσα μου».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement