Νέα αιχμηρή ανάρτηση από τον Λέων για την Πάτρα; – Χαμός στο Twitter

Advertisement

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, συνεχίζει με τις αναρτήσεις του να δημιουργεί ερωτήματα και χαρακτηριστικά σχόλια γύρω από την υπόθεση της Πάτρας.

Ο κ. Λέων, με σημερινή του ανάρτηση στο Twitter, αναφέρθηκε σε μία σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας βρέφους από τον ίδιο του τον πατέρα, στην Κύπρο.

Όπως έγραψε ο ιατροδικαστής, «στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα διελευκάνθηκε άμεσα υπόθεση βρέφους δύο μηνών, το οποίο αρχικά δηλώθηκε από τους γονείς ως ατύχυμα και μετά τη νεκροτομή ο πατέρας ομολόγησε».

Advertisement

Τι ήταν να γράψει αυτό το… «άμεσα»! Έγινε χαμός στο Twitter, με αναφορές στην υπόθεση των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και σε αυτό που οι χρήστες του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζουν ως «καθυστέρηση» ή και «κωλυσιεργία» στη λύση του μυστηρίου.

Advertisement

Παράλληλα, βέβαια, δεν λείπει και το μπλακ χιούμορ από την επικοινωνία των χρηστών με τον κ. Λέων, αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Αφορμή, αυτή τη φορά, ήταν η συμμετοχή του, το βράδυ της Παρασκευής, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στο MEGA.

Advertisement

Ο γνωστός ιατροδικαστής, μάλιστα, απάντησε και εκείνος με χιούμορ στη… μακάβρια ατάκα χρήστη, που ευχόταν: «Να παρακαλάμε άμα πεθάνουμε να μας νεκροτομήσει ο κύριος Λέων. Εκεί μας έφτασε η Πισπιρίγκαινα!!!».

Και ο Γρηγόρης Λέων απάντησε χαρακτηριστικά: «Αχρείαστος να είμαι. Ευχαριστώ»…

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement