Κρήτη: Σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό 56χρονης – Τη βρήκαν με μηδενικό σφυγμό δίπλα σε ανοιχτή φιάλη αερίου

Advertisement

Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός μιας 56χρονης από τον σύζυγό της στην Κρήτη.

Την γυναίκα αναζητούσαν για μέρες τα παιδιά της, που ζουν στη Γερμανία. Κάθε φορά που ρωτούσαν τον πατέρα τους εκείνος τους έβρισκε μια δικαιολογία να τους πει, όπως για παράδειγμα ότι έχει πάρει χάπια και κοιμάται όλη μέρα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έλεγε ότι απουσιάζει από το σπίτι. Τελικά τα παιδιά κάλεσαν το 112 και έτσι εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα.

Η 56χρονη βρέθηκε γυμνή με μηδενικό, σχεδόν, σφυγμό. Μάλιστα μύριζε υγραέριο καθώς βρισκόταν δίπλα σε ένα ανοιχτό πετρογκάζ. Η δήλωση ενός αστυνομικού σοκάρει, σύμφωνα με το Mega: «Λίγο ακόμα να καθυστερούσαμε και θα βρισκόμασταν αντιμέτωποι με μία γυναικοκτονία». Η 56χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, αλλά επειδή η κατάστασή της ήταν άσχημη βρίσκεται πλέον στη χειρουργική κλινική στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με μώλωπες σε όλο της το σώμα.

Advertisement

Πλέον τα στόματα ανοίγουν για τον 62χρονο δράστη και όλοι όσοι έχουν καταθέσει σε βάρος του μιλούν για έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο που έχει επιδείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement