Πάτρα: Διαψεύδει το νοσοκομείο – «Η 9χρονη Τζωρτζίνα δεν κατάπιε ποτέ αποτσίγαρο και δεν νοσηλεύθηκε»

Advertisement

Η προ ημερών «αποκάλυψη» βασισμένη στον ιατρικό φάκελο της 9χρονης Τζωρτζίνας, πως το παιδί σε ηλικία 1 έτους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας καταπιεί σχεδόν ένα τασάκι γόπες και χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική για περίπου ένα μήνα πέφτει στο κενό με τη διάψευση να έρχεται από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», προερχόμενες από το νοσοκομείο του Ρίου, διαψεύδεται ότι η Τζωρτζίνα εισήχθη για νοσηλεία στη ΜΕΘ έχοντας υποστεί δηλητηρίαση μετά από κατάποση αποτσίγαρων. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο» επισημάνθηκε με τη διευκρίνιση πως θα πρέπει να αναδεικνύεται η αλήθεια για όσα ψευδή και ανακριβή, ακούγονται, λέγονται και δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, τονίστηκε για ακόμα μια φορά πως «πρέπει να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, όταν η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν σε διάστημα περίπου 3 ετών ρωτήθηκε από μέλη του οικογενειακού της περιβάλλοντος για το περιστατικό, φέρεται να απάντησε: «πώς είναι δυνατόν το παιδί μου να πήγε στο νοσοκομείο, να νοσηλεύθηκε ένα μήνα στη ΜΕΘ και εγώ να μην το γνωρίζω;»

Αναληθή φαίνεται πως είναι και η πληροφορία που θέλει τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις 18 και 22 του περασμένου Ιανουαρίου να βρισκόταν στο τμήμα επειγόντων του ΠΓΝΠ, ενώ η 9χρονη νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ρίου.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement