Πάτρα – Γρηγόρης Λέων: Ο θάνατος της Τζωρτζίνας θα ξεκλειδώσει τους θανάτους

Advertisement

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, αναφέρθηκε την Παρασκευή (25/03) στην υπόθεση με τα τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα και υποστήριξε πως «ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ξεκλειδώσει και τους άλλους θανάτους».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Λέων είπε: «Στόχος είναι ένα αποτέλεσμα που να μην μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Καταλαβαίνω την αγωνία που έχουν όλοι και οι γονείς των παιδιών, αλλά χρειάζεται χρόνος. H μητέρα έχει δώσει σημαντικές πληροφορίες μέσα από τις συνεντεύξεις της. Πολλές φορές καταλήγει ένας άνθρωπος μέσα σε ένα σπίτι και δεν έχουμε καμία πληροφορία. Εδώ, όμως, έχουμε μια μητέρα που βρισκόταν διαρκώς δίπλα στα παιδιά της και περιέγραψε μέσα από δημόσιες εμφανίσεις της, τις τελευταίες στιγμές τους».

Εν συνεχεία, ο ίδιος πρόσθεσε: «Η αιτία θανάτου στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση ήταν άστοχη. Χωρίς να θέλω να αναφερθώ στη συγκεκριμένη υπόθεση, θα σας πω πως μια εγκληματική πράξη σε πολλά άτομα μπορεί να έρθει με διαφορετικούς τρόπους. Χθες μάθαμε ότι δεν υπήρχε κάποιο παθολογικό πρόβλημα, ότι δεν προέκυψαν ενδείξεις ασφυκτικού θανάτου και έτσι περιμένουμε, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ψάχνουμε ακόμα ένα κοινό στοιχείο για τους τρία παιδιά. Ο θάνατος της Τζωρτζίνας θα ξεκλειδώσει τους θανάτους».

Advertisement

Δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου από την ιστοπαθολογική εξέταση της Τζωρτζίνας

Ευρήματα που χρήζουν περαιτέρω αξιολόγησης, προέκυψαν σύμφωνα με πληροφορίες από τις ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα. Τα αποτελέσματα βρίσκονται στη διάθεση του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, εν αναμονή και των τοξικολογικών εξετάσεων του κοριτσιού.

Από τη συνδυαστική αξιολόγηση θα προκύψει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις συνθήκες του αιφνίδιου θανάτου της 9χρονης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από τα ευρήματα των ιστολογικών εξετάσεων δεν φαίνεται να προκύπτουν συμπεράσματα για ασφυκτικό θάνατο της Τζωρτζίνας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement