Πάτρα: Το μήνυμα-μαρτυρία για την Τζωρτζίνα που έλαβε η Σίσσυ Χρηστίδου – «Αστεία τα περί αδιαφορίας της μητέρας»

Advertisement

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε το Σάββατο (26/03) πως, μετά το τέλος της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» της περασμένης εβδομάδας, έλαβε ένα μήνυμα για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα το οποίο -επί της ουσίας- πρόκειται για μαρτυρία ενός επαγγελματία υγείας, με την οποία χαρακτηρίζει ως «αστεία τα περί αδιαφορίας της μητέρας».

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο MEGA, ο εν λόγω επαγγελματίας υγείας δεν θέλει να κατονομαστεί και ισχυρίζεται πως ασχολήθηκε προσωπικά με τη φροντίδα της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Έτσι, λοιπόν, στο μήνυμα-μαρτυρία που έλαβε η Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέρεται: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τα όσα άκουσα στην εκπομπή σας με τη δήλωση προσώπου-μάρτυρα στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα και τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου. Υπάρχει μία διάθεση μεταφοράς πολλών ανυπόστατων και ψευδών δηλώσεων από τον συγκεκριμένο χώρο που θίγουν το πρόσωπο της μητέρας και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Καταρχάς ούδέποτε υπήρξε θεραπευτική προσέγγιση του παιδιού στον συγκεκριμένο χώρο, απλά γιατί δεν υπήρχαν υπηρεσίες από επιστήμονες υγείας. Μόνο μία νοσηλεύτρια».

Advertisement

Ακόμα, ο επαγγελματίας υγείας υποστηρίζει: «Όσον αφορά στο επίπεδο επικοινωνίας του παιδιού με το περιβάλλον, ήταν σαφές ότι μπορούσε, λόγω των εγκεφαλικών βλαβών που προϋπήρχαν, να εκδηλώσει συγκεκριμένες συμπεριφορές που δεν μπορούν να αναλυθούν σε αυτό το μήνυμα. Το ενδιαφέρον της μητέρας για το παιδί ήταν αμείωτο και μαζί προσπαθούσαμε να βρίσκουμε τρόπους δημιουργικής απασχόλησης του παιδιού μέσα και έξω από το σπίτι».

Ο επαγγελματίας υγείας που ισχυρίζεται ότι ασχολήθηκε προσωπικά με τη φροντίδα της 9χρονης Τζωρτζίνας, σημειώνει στο μήνυμά του: «Είναι αστείο να ακούω περί αδιαφορίας της μητέρας για την εξέλιξη της Τζωρτζίνας και, επίσης, αστείο ότι ο συγκεκριμενος χώρος που αναφέρεται ο μάρτυρας, εφάρμοζε θεραπείες με στόχο να σηκώσει το παιδί. Όλα αυτά είμαι διατεθειμένος να τα καταθέσω επίσημα».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement