Αγγελική Νικολούλη: Αποκαλύπτει τι συμβολίζει το κόκκινο σακάκι

Advertisement

Υπάρχει ένας αστικός μύθος γύρω από τις ενδυματολογικές επιλογές της Αγγελικής Νικολούλη. Σύμφωνα με τους φανατικούς τηλεθεατές της, η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» φοράει πάντα κόκκινο σακάκι όταν γνωρίζει τον δολοφόνο σε κάποια από τις δεκάδες υποθέσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί στην διάρκεια της καριέρας της.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα και την Real Life, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής «Φως στο Τούνελ», δίνει απάντηση στο «μυστήριο» του σακακιού που τελευταία πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

«Έχετε φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι σας μελετούν… Τελευταία κυκλοφορεί ο εξής μύθος: “Όταν η Νικολούλη φορά κόκκινα, ξέρει τον δολοφόνο”. Τελικά ισχύει ότι οι ενδυματολογικές επιλογές σας μαρτυρούν στοιχεία για την υπόθεση;» ρώτησε η δημοσιογράφος.

Advertisement

«Το διάβασα και εγώ και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές…» απάντησε διφορούμενα η Αγγελική Νικολούλη.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement