Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: «Ένας ταλαιπωρημένος πατέρας με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ»

Advertisement

Ήταν από τους πρώτους που μίλησαν από τα μέσα Φεβρουαρίου για εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση της Πάτρας.

Ο έμπειρος εν αποστρατεία αξιωματικός Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την Τετάρτη (6/4), υποστηρίζοντας πως «ο 30χρονος πατέρας εμφανίστηκε στα δικαστήρια με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ».

«Μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία, μια λέξη νομική», είπε στη συνέχεια ο ταξίαρχος ε.α. και συμπλήρωσε: «Δεν τον κατηγορούν για κάτι, αλλά αυτό το ύφος του κ. Δασκαλάκη δεν φαίνεται το ύφος λυπημένου πατέρα, που αγωνιά να μάθει την αλήθεια… Ήταν μια έτοιμη δήλωση που αποστήθισε και είπε μπροστά στις κάμερες».

Advertisement

Στην ανακρίτρια σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης

Στις 12 το μεσημέρι, ο 30χρονος θα δώσει κατάθεση για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο έχοντας βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων αδελφών της.

Ο πατέρας των τριών παιδιών άλλαξε άρδην την αμυντική, έναντι δημοσιευμάτων και υποστηρικτική απέναντι στην 33χρονη, στάση που τηρούσε ως την στιγμή που κατέστη κατηγορούμενη η σύζυγός του, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη. Όπως έχει δηλώσει, πλέον θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους.

«Ήταν υπόδειγμα μητέρας η Ρούλα, αλλά υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία»

Ο 30χρονος βρέθηκε στην Ευελπίδων την Τετάρτη το μεσημέρι για να παρασταθεί ως Πολιτικών Ενάγων κατά της κατηγορούμενης συζύγου του.

Advertisement

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο», είπε.

«Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας, όσο ήμασταν μπροστά. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά»

Σε ερώτηση για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών του, που διερευνώνται από τις Αρχές, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως πρέπει να περιμένουμε τι θα ακολουθήσει.

Advertisement

«Μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχανε δώσει την παραμικρή υποψία ότι είναι εγκληματική ενέργεια ή οτιδήποτε άλλο. Ήταν παθολογικά αίτια. Για αυτό και κυνηγάγαμε τόσα χρόνια για τη Μαλένα, κυρίως να πάρουμε μια απάντηση», ανέφερε ο ίδιος.

Ερωτηθείς για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία από μια κλήση που είχε λάβει, γνωρίζουν οι ίδιοι από το αρμόδιο τμήμα τι είχε γίνει, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο» είπε, και συνέχισε: «Για άλλη μια φορά είχε πάει το παιδί στο Καραμανδάνειο για κάποιες μελανιές, οτιδήποτε είναι αποδεδειγμένο και στα νοσοκομεία και στις αρμόδιες αρχές».

Advertisement

Επανέλαβε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν υπόδειγμα μητέρας, αλλά τόνισε πως «τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» και προς το παρόν δεν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Απαντώντας σε ερώτημα για το εάν 33χρονη προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του, ο Δασκαλάκης είπε ότι του τηλεφώνησε την πρώτη ημερα αλλά μετά δεν απάντησε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement