Μύκονος: Απατεώνας έταζε σπίτια «όνειρο», έπαιρνε τις προκαταβολές και εξαφανιζόταν

Advertisement

Επιτήδειος βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών μετά από καταγγελίες ότι νοικιάζει σπίτια σεζόν σε εργαζομένους στη Μύκονο, τους δίνει ψεύτικα κλειδιά και αφού λάβει την προκαταβολή γίνεται… καπνός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δίνει ψεύτικα κλειδιά στους υποψήφιους ενοικιαστές και αφού πληρωθεί προκαταβολικά για τη μίσθωση, εξαφανίζεται.

«Απατεώνες μέσω του διαδικτύου βγάζουν φωτογραφίες από σπίτια, δίνουν τα κλειδιά, παίρνουν τα λεφτά αλλά το σπίτι δεν υπάρχει. Το συγκεκριμένο ζευγάρι με το οποίο μιλήσαμε δανείστηκε να βρει 5.000 ευρώ και “την πάτησαν” βλέποντας κάποιες φωτογραφίες. Εμπιστεύτηκαν έναν καλοντυμένο κύριο, συναντήθηκαν μαζί του στην Αθήνα, τους έδωσε τα κλειδιά, αλλά το σπίτι δεν υπήρχε. Ο συγκεκριμένος κύριος βάζει αγγελίες και στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα», αποκάλυψε ο Πέτρος Νάζος.

Advertisement

Έχει εντοπιστεί από τις Αρχές

«Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει και πολλά γιατί δεν υπάρχουν γρήγορα αντανακλαστικά από τη δικαιοσύνη. Δεν έχουν αποκλειστεί οι τραπεζικοί του λογαριασμοί και πρέπει να περιμένουμε ένα δικαστήριο που θα γίνει μετά από 3 χρόνια. Ο άνθρωπος αυτός έχει εντοπιστεί από τις αρχές, η διεύθυνση που έχει δηλώσει δεν υπάρχει. Υπάρχουν πολλές καταγγελίες εις βάρος του και προσπαθούν να τον πιάσουν επ’ αυτοφώρω».

Στην κάμερα του MEGA μίλησε και εν εκ των θυμάτων του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Πώς πέφτουν στην παγίδα του επιτήδειου

«Η Μύκονος είναι ένα νησί που είναι δύσκολο να βρεις διαμονή για σεζόν. Βρήκαμε ένα σπίτι μέσω του FB μιλήσαμε με το συγκεκριμένο κύριο, το έδινε 8.000 και πέσαμε στην παγίδα. Κλείσαμε ραντεβού μαζί του, βρεθήκαμε στην Αθήνα, δώσαμε 5.000 ευρώ. Μας έδωσε κλειδιά. Όταν διαπίστωσα ότι το σπίτι δεν υπήρχε έκανα μήνυση. Βάζει αγγελίες, παίρνει προκαταβολές και στη συνέχεια εξαφανίζεται», είπε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement