Αποκαλύψεις από το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση Μάνου – Ρούλας

Advertisement

Σε σήριαλ έχει μετατραπεί η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της κόρης της και του Μάνου Δασκαλάκη.

Χθες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη παρουσιάστηκαν νέα στοιχεία για τις εξελίξεις γύρω από τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, ενώ στο «Φως στο Τούνελ» μίλησε και το λεγόμενο «τρίτο πρόσωπο», στο οποίο ο Δασκαλάκης αναφέρθηκε στην ανακρίτρια ως αιτία του χωρισμού του από τη γυναίκα του.

Το «Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με το «τρίτο πρόσωπο» που φέρεται να μπήκε ανάμεσα στον Μάνο και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν το θάνατο της Ίριδας.

Advertisement

«Που να φανταστώ τι γινόταν; Όχι μόνο εγώ… Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο. Δεν το πίστευα στην αρχή. Λέω εντάξει. Δεν γίνεται αυτό. Μέχρι που τελικά φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα ήθελα ποτέ να είχα γνωρίσει αυτή την κοπέλα. Μου είχε πει ότι ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι. Τα κλασσικά, αυτά που βγαίνει και λέει τώρα. Ότι “είναι αλλού ο Μάνος”, ότι “έχουμε χωρίσει”… αυτά. “Μην τον φοβάσαι” και κάτι τέτοια, μου έλεγε. Ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν. Αυτά και μετά μάθαινα ότι είναι ξανά μαζί. Λυπάμαι για όλα και πιο πολύ για τα παιδάκια που χάθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement