Σπύρος Δημητρίου: «Ο Μάνος και η Ρούλα βρήκαν την ευκαιρία της ζωής τους για δημοσιότητα»

Advertisement

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο μίλησε σήμερα μέσω skype στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” ο Σπύρος Δημητρίου.

Ο γνωστός δικηγόρος με αφορμή την εμφάνισή του αυτή θέλησε να πάρει λίγα λεπτά και να εκφράσει την αγανάκτησή του για τον τρόπο που τα Μέσα και οι δυο γονείς των τριών κοριτσιών που χάθηκαν χειρίζονται το θέμα αυτό.

«Προσωπικά έχω αγανακτήσει με αυτή την υπόθεση και το πρώτο που θα ήθελα να πω, γιατί οι δυο άνθρωποι αυτοί βρήκαν την ευκαιρία της ζωής τους για δημοσιότητα. Ψάχνουμε συναισθήματα να εκφραστούν που δεν έχουν. Αν ήμουν κοντά τους θα τους έλεγα “φτάνει” για να μην πω το “φτάνει” και σε όλους εμάς που αναπαράγουμε μια υπόθεση που βρίσκεται στη Δικαιοσύνη…

Advertisement

Παρατηρώ με πολύ μεγάλη μου αγανάκτηση και στεναχώρια… ότι το κακό δεν έχει πάτο. Καταντήσαμε μια συγκλονιστική και κτηνώδη υπόθεση θανάτωσης ενός κοριτσιού και δυο ακόμα υπό διερεύνηση, οι δυο πρωταγωνιστές να την ανάγουν σε άρλεκιν και ριάλιτι… Πρωταγωνιστές είναι τρια κοριτσάκια που δε βρίσκονται στη ζωή».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement