Ελένη Καστάνη: «Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε όταν ήμουν 12 ετών»

Advertisement

Στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε για τον πατέρα της που αυτοκτόνησε όταν η ίδια ήταν σε νεαρή ηλικία.

«Ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι και αυτοκτόνησε. Ήμουν η τελευταία που τον είδε πριν φύγει. Ήταν ένα τεράστιο «καμπανάκι» για μένα στη ζωή μου, μου κούνησε το σύμπαν ολόκληρο. Γιατί δεν υπήρχε στο σπίτι μας κάτι εντυπωσιακό, ώστε να καταλάβει κάποιος ότι θα κάνει ο μπαμπάς μου αυτό το πράγμα. Ήμασταν μια πολύ κανονική οικογένεια», ανέφερε, αρχικά, η γνωστή ηθοποιός.

Η ίδια εξήγησε πως δεν υπήρχαν προβλήματα στην οικογένειά της, ανφέροντας χαρακτηριστικά: «Είχα μια αδελφή μεγαλυτερη, καλές μαθήτριες ήμασταν. Η μητέρα μου ήταν εξαιρετική μοδίστρα., ήταν η καλλύτερη στην πόλη. Ο πατέρας μου εργαζόταν στον δήμο, στα μηχανήματα που μαζεύαν τα νερά. Δεν ήμασταν πλούσια οικογένεια, ήμασταν μια μέτρια οικογένεια, είχαμε το νέο μας σπίτι. Δεν βιώναμε κάτι δραματικό στο σπίτι, ούτως ώστε να έχουμε μια τέτοια έντονη στιγμή. Δεν υπήρχαν προβλήματα στο σπίτι, ούτε αλκοολικός ήταν ο πατέρας μου, ούτε τρίτα πρόσωπα υπήρχαν ανάμεσά τους».

Advertisement

«Και γι’ αυτό εμένα με επηρέασε τόσο πολύ. Γιατί έπρεπε σε ένα παιδικό μυαλό, να το εξηγήσω αυτό. Εν τέλει, νομίζω το εξήγησα με κάποιον τρόπο. Κατάλαβα ότι επειδή δεν έκανε στη ζωή του αυτό που ήθελε, πραγματικά και επαγγελματικά, τον επηρέασε πάρα πολύ. Με το επάγγελμα που κάνω, στην ουσία αποζητώ αυτό το μέρος της αγάπης που έχασα στα 12 μου. Αυτή την αγάπη του πατέρα μου που στερήθηκα, μου τη δίνει ο κόσμος», κατέληξε η Ελένη Καστάνη, αναφέροντας ότι μετέπειτα «έφυγε» και η αδελφή της από τη ζωή.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement