Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο νέος EuroLeague Legend

Advertisement

Στο πάνθεον της EuroLeague θα μπει ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς η λίγκα θα τιμήσει τον «Kill Bill» και θα τον βάλει μέσα στους θρύλους της.

Στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκονται ήδη ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο Ραμούνας Σισκάουσκας, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Μιρσάντ Τουρκτζάν και ο Φελίπε Ρέγιες.

Ο Σπανούλης θα γίνει ο νεότερος ηλικιακά που αποκτά αυτόν τον τίτλο και θα τιμηθεί πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό για τα playoffs στο ΣΕΦ.

Advertisement

Advertisement

Ο «Kill Bill» κατέκτησε τρεις φορές τη EuroLeague αναδείχθηκε MVP και στα τρία Final Four που πανηγύρισε τον τίτλο και ήταν μέλος της καλύτερης ομάδας της EuroLeague για οκτώ σεζόν, περισσότερες από κάθε άλλον αθλητή.

Είναι ο κορυφαίος της λίγκας όλων των εποχών σε έξι στατιστικές. Στους πόντους, τις ελεύθερες βολές, τα κερδισμένα φάουλ, στο σύστημα αξιολόγησης, τις ασίστ και τα εύστοχα καλάθια.

Πλέον έχει ξεκινήσει καριέρα προπονητή και μάλιστα πιστεύει ότι θα πετύχει, όπως εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξή του στο SPORT24.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement