Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μαμά γιατί τρέμω;» – Το λάθος που την «έκαψε»

Advertisement

Δεν έχουν τέλος τα στοιχεία και οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των τριών μικρών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα.

Μία ακόμη τέτοια μαρτυρία γίνεται γνωστή σχετικά με κάτι που «ξέφυγε» από την 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν εκείνη συζητούσε με την παιδίατρο του Ωνασείου, στο οποίο είχε μπει τον Ιούνιο η μικρή Τζωρτζίνα για να βάλει τον απινιδωτή.

Συγκεκριμένα, όταν η 9χρονη εισήχθη στο Ωνάσειο, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μία συζήτηση με την παιδίατρο για τους σπασμούς της κόρης της. Στη συζήτηση αυτή έκανε ένα λάθος, το οποίο και εντόπισε η γιατρός και το ανέφερε στην κατάθεσή της.

Advertisement

«Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε «μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;»», ανέφερε η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ωστόσο, αυτό δεν συνιστά σπασμούς γιατί σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, η παιδίατρος ζήτησε να της διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο σπασμών. Τότε, η μητέρα της απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνία, την οποία στη συνέχεια απώλεσε, σύμφωνα με την κ. Μπούντα.

Όμως, το ψέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου φάνηκε και η κατηγορούμενη προσπάθησε να το «μπαλώσει», ωστόσο δεν έπεισε τη γιατρό.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement