Συγκλονίζει ο Άκης Σακελλαρίου: «Ήμουν 10 μέρες σε κώμα, δεν θυμάμαι τίποτα»

Advertisement

Για τις σπουδές του στην νομική, την περίοδο που βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, το πρόβλημα υγείας του και τις 10 ημέρες που έπεσε σε κώμα, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Άκης Σακελλαρίου.

«Έχω σπουδάσει νομικά, θα γινόμουν καλός διπλωμάτης. Στη ζωή μου δεν είμαι διπλωμάτης, είμαι στη δουλειά όμως. Έχω μάθει κάποιους κανόνες. Πρώτος κανόνας να κερδίζεις χρόνο, δεύτερος να μη λες ποτέ όχι, και ο τρίτος ότι πρέπει να κοιτάς όλες τις παραμέτρους. Το ισοζύγιο στην καριέρα μου νομίζω ότι είναι θετικό. Έχω κάνει πολλά», δήλωσε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου.

«Στη Νέα Υόρκη σπούδασα και καθάριζα σπίτια. Όποιος σπουδάζει στο εξωτερικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κάποια δουλειά. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι πήγα για να μείνω, ήθελα να έχω πολύ καλή βάση στην υποκριτική, σε ό,τι αφορά στην παιδεία. Είναι σχεδόν ανέκδοτο να μπορείς να κάνεις κάτι στο εξωτερικό, είναι πολύ σκληρή η βιομηχανία», επεσήμανε σχετικά με τις σπουδές του στο εξωτερικό.

Advertisement

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του, το οποίο συνέβη ξαφνικά, λέγοντας:

«Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, έγινα πιο εγωιστής και φοβάμαι πιο πολύ. Δε θα ξεχάσω το κώμα, μου έλεγαν “κοιμόσουν 10 ημέρες”, δεν θυμάμαι κάτι. Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν πριν μπω στο νοσοκομείο. Είχα έναν πυρετό που δεν έπεφτε, έλεγα είμαι κουρασμένος, μια ημέρα έπαιζα στην Πάτρα και μετά ήμουν σε κώμα».

Οι δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου

Advertisement

Τι είναι η νόσος των λεγεωνάριων

Ο Άκης Σακελλαρίου είχε προσβληθεί από τη νόσο των λεγεωνάριων.

Η νόσος των λεγεωνάριων εμφανίζει συμπτώματα με πυρετός, ρίγος, κεφαλαλγία, πόνο στους μυς, που στην συνέχεια εξελίσσονται σε ξηρό βήχα, δυσκολία στην αναπνοή, ακόμη και βαριάς μορφής πνευμονίας.

Τα συμπτώματα μπορεί να εκδηλωθούν ακόμη και σε διάστημα δέκα ημερών, ενώ η πλειονότητα των ασθενών απαιτείται να νοσηλευθεί, αν και δεν νοσούν όλοι, αφού κάποιοι το αντιλαμβάνονται ως βαρύ κρυολόγημα.

Advertisement

Σημειώνεται ότι το βακτήριο που την προκαλεί, εντοπίζεται σε συστήματα νερού, ενώ αποικίζει σε συστήματα ύδρευσης, όπως και το δίκτυο παροχής θερμούς ή κρύου νερού.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement