Πάτρα: «Μυστήριο» με τις φωτογραφίες και τα σημάδια στο πρόσωπο της Ίριδας

Advertisement

«Δεν υπάρχει τίποτα, δεν έχουμε τίποτα», είπε η Ασφάλεια Πάτρας σε ότι αφορά την πληροφορία ότι το Ανθρωποκτονιών Αττικής τους ζήτησε την αποστολή cd με τις φωτογραφίες – ντοκουμέντα της νεκρής Ίριδας.

Και αυτό γιατί, όπως τονίστηκε στην υπόθεση δεν ενεπλάκη η Ασφάλεια, αλλά το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, κατά συνέπεια η Ασφάλεια δεν θα μπορούσε να έχει στη διάθεση της το συγκεκριμένο υλικό.

Τις παραπάνω πληροφορίες από την Ασφάλεια Πατρών μεταφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» ως απάντηση στις αναφορές για «αδικαιολόγητη» καθυστέρηση παροχής στο Ανθρωποκτονιών όλων των στοιχείων, που σχετίζονται με το θάνατο της Ιριδας.

Advertisement

Το «μυστήριο» με τις φωτογραφίες

Η προ ημερών δημοσίευση φωτογραφίας του βρέφους που «δείχνει» σημάδια, τα οποία ερμηνεύθηκαν από «ειδικούς» και μη ως «αποτυπώματα» εγκληματικής ενέργειας εγείρουν ερωτήματα με βασικό… πόσες φωτογραφίες και πόσοι τις έχουν; Και αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το υλικό που διακινήθηκε στα ΜΜΕ, διαφέρει από εκείνο που έχουν οι Αρχές.

Την ίδια ώρα έντονη είναι η δυσαρέσκεια στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ για «ειδήσεις» που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αφορούν στην έρευνα της υπόθεσης Πισπιρίγκου, δημοσιοποιούνται και αποδίδονται ως «διαρροές» από την Αστυνομία. Σε μια προσπάθεια να μπει φρένο έχει δοθεί ρητή εντολή για ακόμα μια φορά κανείς να μην παρέχει πληροφορίες ακόμα και εάν πρόκειται για διασταύρωση στοιχείων!

Κατερινόπουλος: Πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες

«Βέλη» κατά της Ασφάλειας Πατρών εξαπέλυσε χθες, ο απόστρατος αξιωματικός, Θανάσης Κατερινόπουλος, τονίζοντας πως καλώς ανατέθηκε η υπόθεση στον Ανθρωποκτονιών, ενώ φωτογράφισε και πρώην στελέχη της Αστυνομίας λέγοντας πως «κυκλοφορούν κάποιοι και λένε διάφορα στον αέρα που την φωλιά τους την έχουν λερωμένη στο παρελθόν».

Advertisement

Σε νέες δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»  είπε: «Δεν λέω ότι λειτουργούν όλοι κακοπροαίρετα. Μπορεί και κάποιοι να πράττουν καλοπροαίρετα, επειδή πείθονται εύκολα από διάφορες ”σειρήνες”, που έχουν κάθε συμφέρον να τους πείσουν» και προσέθεσε «Έχουν περισσότερη εμπειρία οι άνθρωποι στην Αθήνα και σίγουρα όσο πιο μακριά είσαι από τον τόπο ενός εγκλήματος, τόσο πιο αντικειμενικά και σωστά λειτουργείς».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement