Πάρε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Advertisement

Διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας, με έπαθλο για τον νικητή ένα τριήμερο ταξίδι στη Σαντορίνη, προκήρυξαν οι διοργανωτές του ΔΕΗ Ποδηλατικού γύρου Ελλάδας με θέμα τον αγώνα και τις παράλληλες δράσεις του. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τρεις φωτογραφίες τους σχετικές με τον ΔΕΗ Ποδηλατικό γύρο Ελλάδας με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης σε Facebook και Instagram. Η δεύτερη καλύτερη φωτογραφία θα κερδίσει ένα ποδήλατο, ενώ ένα συλλεκτικό ποδηλατικό gear παγκόσμιου πρωταθλητή είναι το έπαθλο για την τρίτη θέση.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: 

«Στιγμές! Οι Στιγμές μας! Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας είναι στο… κάδρο σου. Οι φωτογραφίες είναι στιγμές από τη ζωή μας, από τις εμπειρίες μας κι εμείς αναζητούμε τις καλύτερες εικόνες, τα πρόσωπα και τα τοπία του ποδηλατικού γύρου… Βγες στον δρόμο «πιάσε» όσες περισσότερες στιγμές μπορείς και στείλε μας 3 από τις καλύτερες φωτογραφίες σου!

Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται με ιδιωτικό μήνυμα στις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης σε Facebook και Instagram.

Advertisement

https://web.facebook.com/tourofhellas
https://www.instagram.com/tourofhellas/?hl=en

θέλουμε να γίνεις εσύ ο φακός του ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας για να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα τριήμερο ταξίδι στη Σαντορίνη, που είναι το έπαθλο για την καλύτερη φωτογραφία, ένα ποδήλατο για τη δεύτερη θέση και ένα συλλεκτικό ποδηλατικό gear παγκόσμιου πρωταθλητή για την τρίτη θέση.

Η δική σου φωτογραφική άποψη του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας θα προβληθεί σε έκθεση στο ΟΑΚΑ και στο τέλος των ημερών της έκθεσης θα γίνει η απονομή των τριών καλύτερων φωτογραφιών.

Advertisement

Κριτές στον διαγωνισμό μας οι δύο καταξιωμένοι φωτογράφοι της διοργάνωσης, Νάσος Τριανταφύλλου και Πέτρος Γκότσης.

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση και άλλων δώρων».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement