Πάτρα: Γιατί η οικογένεια της σπιτονοικοκυράς έστειλε εξώδικο σε Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη – Τι λέει ο δικηγόρος τους

Advertisement

Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς των Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα, αποφάσισαν να στείλουν εξώδικο στο εν διαστάσει ζευγάρι, όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Σύμφωνα με το εξώδικο, η είσοδος στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα επιτρέπεται αποκλειστικά στους κληρονόμους της εκλιπούσας ιδιοκτήτριας. Την ανακοίνωση έκανε ο κ. Θεοδωρόπουλος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» την Κυριακή, 1 Μαΐου. «Με αυτό το εξώδικο, απαγορεύουμε ρητά να εισέλθει στην οικία κάποιος άλλος πέραν των δικηγόρων των συγγενών, οι οποίοι είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι. Υπάρχουν προσωπικά αντικείμενα της σπιτονοικοκυράς και θα πρέπει να ελεγχθεί εάν έχουν πουληθεί ή όχι. Εμείς γνωρίζουμε ότι υπήρχαν δύο σπαθιά του αείμνηστου πατέρα της τα οποία έχουν αξία περίπου 10.000 ευρώ το καθένα. Αυτό το γνωρίζουμε 100% από την υπηρεσία του θανούντος αλλά και από τους συγγενείς. Υπάρχουν βίντεο που ο κ. Δασκαλάκης γύριζε βίντεο κλιπ, δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο. Εγώ εκπροσωπώ έναν εκ των συγγενών, και θεωρούμε ότι θα δικαιωθεί η ψυχή της εάν βγει η αλήθεια», ανέφερε ο δικηγόρος.

Όσον αφορά στα χρέη και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ευγενίας Κούτρα, για τα οποία έχουν γραφτεί πολλά, ο ίδιος υπογράμμισε ότι «Υπάρχουν άνθρωποι που προσβάλουν τη νεκρή γυναίκα λέγοντας ότι έχει χρέη, ενώ με τα χρήματα που έπαιρνε η Ευγενία Κούτρα, μπορούσε να αποπληρώνει τα δάνειά της. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που έχουμε ζητήσει να αρθούν, είναι σε επεξεργασία από την τράπεζα, θα πω αποκλειστικά σε εσάς, τι συμβαίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς».

Advertisement

Έφυγε από παθολογικά αίτια παρατημένη από αυτούς τους ανθρώπους

«Μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, τουλάχιστον μία φορά έχει αναληφθεί το ποσό της σύνταξης. Υπάρχει και δημόσια ανάρτηση της Πισπιρίγκου ότι ρωτάει πότε κατατίθενται οι συντάξεις του δημοσίου. Θα κληθεί ο κ. Δασκαλάκης να απαντήσει για τα ερωτήματα σχετικά με τους λογαριασμούς της Ευγενίας Κούτρα», επεσήμανε και σημείωσε πως «η γυναίκα ήταν κατάκοιτη, τα χρήματα τα είχε δια μέσου του πληρεξουσίου, μόνο ο κ. Δασκαλάκης. Η σκλήρυνση κατά πλάκας που λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν ισχύει, έφυγε από παθολογικά αίτια και παρατημένη από αυτούς τους ανθρώπους».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, ενήμερος για το εξώδικο είναι ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, καθώς και ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, κ. Καράμπελας. Τέλος, υπογράμμισε ότι οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα έχουν καταθέσει αίτημα για την εκταφή της προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement