Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Βίντεο από τη στιγμή του στυγερού εγκλήματος στα χέρια των Αρχών – Οι κινήσεις του δράστη και το χρονικό

φωτ. INTIME
Advertisement

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που γνωστοποιούνται για τη στυγερή γυναικοκτονία στην Καβάλα, όπου 55χρονος στραγγάλισε τη 43χρονη σύζυγό του, στον χώρο εργασίας της. Ο δράστης εμφανίζεται αμετανόητος και, μάλιστα, φαίνεται πως προσπάθησε και να συγκαλύψει το στυγερό έγκλημα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα ο δράστης της έκλεισε με τα χέρια του το στόμα και τη μύτη. Στη συνέχεια, και αφού το θύμα έπεσε νεκρό, το μετέφερε σε μία μικρή κρεβατοκάμαρα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του φαρμακείου, που ανήκε και εργαζόταν η 43χρονη. Έπειτα, ο δράστης επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με ένα μαχαίρι, ενώ όταν άρχισε να αιμορραγεί κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.

Μάλιστα, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε μέσα στο φαρμακείο και έχει καταγράψει τη στιγμή της γυναικοκτονίας, σύμφωνα με το kavalanews.gr.

Advertisement

Προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα

Ο 55χρονος φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ψυχρός προς τους αστυνομικούς και αμετανόητος. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, δεν έχει μετανιώσει την πράξη του, ενώ προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα που διέπραξε, σύμφωνα με υπάλληλο του φαρμακείου που διατηρούσε η δολοφονημένη 43χρονη.

Συγκεκριμένα, η υπάλληλος αναζητούσε την 43χρονη για ώρες, καθώς την καλούσε στο κινητό τηλέφωνο. Τότε, δέχτηκε ένα SMS που έγραφε «είμαι καλά. Είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου στον μηχανικό. Ψάχνουμε σπίτι. Μην ανησυχείς», σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο γραπτό μήνυμα την προβλημάτισε, τόσο γιατί η 43χρονη δεν έγραφε με αυτό τον τρόπο, όσο και γιατί επικοινωνούσαν με γραπτά μηνύματα σε εφαρμογή κινητού και όχι μέσω SMS. Αφού πέρασε λοιπόν, αρκετές ώρες μαζί με συγγενείς της 43χρονης, αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία.

Advertisement

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Πηγές Νέστου, Δημήτρη Λεπίδα, το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου η 43χρονη, όπως έκανε κάθε μέρα, άνοιξε το φαρμακείο της. Έκλεισε το μεσημέρι, χωρίς να ανοίξει πάλι το απόγευμα, γεγονός που προκάλεσε διάφορα ερωτηματικά στην τοπική κοινωνία των Πηγών Νέστου. Κατά τον ίδιο, ο 55χρονος σύζυγος βρισκόταν στο χωριό και κάποιοι κάτοικοι είπαν ότι τον είδαν σε εξωτερικό χώρο μέχρι τις 7:30-8:00 το απόγευμα.

«Απ’ ό,τι μάθαμε, οι συγγενείς της έψαχναν την Αΐντα από το μεσημέρι, αλλά δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασαν στο χωριό μας αστυνομικοί. Άνοιξαν το φαρμακείο και βρήκαν τη γυναίκα πνιγμένη, καθώς και τον σύζυγό της ο οποίος είχε επιχειρήσει να κόψει τις φλέβες του», λέει ο κ. Λεπίδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 55χρονος -που νοσηλεύεται φρουρούμενος- ήταν εκείνος που λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ειδοποίησε για το φονικό το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement