Ρούλα Πισπιρίγκου: Στα χέρια των αρχών πέντε βίντεο με την Τζωρτζίνα «να υποφέρει»

Advertisement

Πέντε βίντεο με την 9χρονη Τζωρτζίνα «να υποφέρει» έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα.

Αυτό αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA. Μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταθέσουν 40 γιατροί αναφορικά με τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας, λίγο πριν καταλήξει. Πρόκειται για γιατρούς από το «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο αλλά και από το «Αγλαΐα Κυριακού» όπου μεταφέρθηκε το κοριτσάκι εσπευσμένα τον περασμένο Ιανουάριο. Από αυτές, οι 10 καταθέσεις είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η «αδιαφορία» της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ανάμεσα στους γιατρούς που θα καταθέσουν υπάρχουν μαρτυρίες που μιλούν για χαρακτηριστική αδιαφορία της Ρούλας Πισπιρίγκου, περίεργες κινήσεις και λεγόμενα πως η συμπεριφορά της δεν αντιστοιχούσε σε αυτήν μιας μητέρας που το παιδί της νοσηλεύεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Advertisement

Επίσης, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου, αναμένεται να αναφερθούν και σε εννέα ύποπτα επεισόδια που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα. Μάλιστα, πέντε από αυτά έχουν βιντεοσκοπηθεί. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, «σε αυτά φαίνεται η άτυχη Τζωρτζίνα να υποφέρει από βραδυκαρδίες, αναπνευστικά προβλήματα…».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ανάμεσα στις καταθέσεις, θα είναι και αυτή μιας νοσοκόμας η οποία θα αναφέρει την ερώτηση της 33χρονης για την ύπαρξη καμερών στο δωμάτιο του παιδιού.

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα βγήκε από τη μέση γιατί ήξερε πολλά»

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε να έρθει σε επαφή με την Τζωρτζίνα, έπρεπε να είναι μακριά του για να μην μιλήσει. Μεθόδευσε την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο. Ησύχασε η Ρούλα γιατί η Τζωρτζίνα είχε ήδη καταδικαστεί σε τετραπληγία, διότι το παιδί πλέον δεν μπορούσε να μιλήσει», ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα «Πελοπόννησο», ο οποίος δήλωσε ότι «η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει».

Advertisement

Ο ίδιος ανέφερε πάντως πως «η Τζωρτζίνα είχε μιλήσει» χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιον τα είχε πει. Ο κ. Αναστασόπουλος συμπλήρωσε μετά από ερώτηση που δέχτηκε «η Ρούλα δεν ήθελε ο Μάνος να δει τη Τζωρτζίνα για να μην του πει τι είδε με την Ίριδα».

Μάλιστα, τόνισε πως οι σχέσεις Ρούλας – Μάνου ήταν άθλιες, «παρότι προσπάθησαν να υποτιμήσουν την αντίληψη της κοινής γνώμης».

Advertisement

Από τι μπορεί να προκλήθηκαν τα «περίεργα» επεισόδια της Τζωρτζίνας – Ιατροδικαστές ζητούν εκταφή

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στις καταθέσεις τους οι γιατροί από την Παιδιατρική κλινική του Ρίου θα αναφερθούν στα επεισόδια της 9χρονης Τζωρτζίνας με τους σπασμούς, στα οποία είχαν αναφερθεί και προ του θανάτου του παιδιού, και θα δηλώσουν πως οφείλονται σε έλλειψη οξυγόνου.

Σημειώνεται πως από τις καταθέσεις από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο καταγράφεται ότι η Τζωρτζίνα εμφάνιζε και άλλα περίεργα συμπτώματα που πιθανότατα να οφείλονται στη μακρόχρονη χορήγηση κάποιας τοξικής ουσίας.

Την ίδια ώρα, οι ιατροδικαστές ζητούν εκταφή της Τζωρτζίνας καθώς με βάση τα νέα δεδομένα, έχει καθυστερήσει η λήψη τριχών, ώστε να διαπιστωθεί ποιες φαρμακευτικές ουσίες, πιθανόν δηλητηριώδεις, τις έχουν χορηγηθεί.

Advertisement

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement